Magazin Editor
Magazin Habercisi
Amerikalı şarkıcı Trey Songz, corona virusu test sonucunun pozitif cıktığını acıklayarak, virusu hafife alan Başkan Trump'a gonderme yaptı ve hayranlarına "Başkan gibi olmayın" dedi. Amerikalı şarkıcı Trey Songz, corona virusu testinin pozitif cıktığını acıkladı. Intagram uzerinden hayranlarını bilgilendiren 35 yaşındaki Songz, “Bilmenizi istediğim cok onemli bir mesajım var, Covid-19 testim pozitif cıktı. Protestolara katıldığım, yiyecek taşıdığım ve tabii ki evde kucuk bir oğlum olduğu icin duzenli olarak pek cok test yaptırdım ve bu defa sonuc pozitif geldi” dedi.
“Hastalığı ciddiye alacağım” diyen şarkıcı, “Kendimi karantinaya alacağım, negatif sonucunu gorene kadar evimde olacağım” ifadesini kullandı.
Songz ayrıca, “Eğer Covid’le irtibata gecerseniz lutfen soyleyin. Başkan gibi olmayın” mesajını yazdı.
“KORKMAYIN”
Covid-19 testi pozitif cıkan ABD Başkanı Donald Trump, iki gun hastanede tedavi gormesinin ardından Beyaz Saray’a donmuş ve yaptığı acıklamada, “Cok iyi hissediyorum! Covid’den korkmayın, hayatınızı domine etmesine izin vermeyin. Trump hukumeti altında bazı cok iyi ilaclar ve bilgi birikimi urettik. 20 yıl once hissettiğimden daha iyi hissediyorum!” demişti.
Hastaneden cıkarken maske takan Trump’ın Beyaz Saray’da maske takmaması buyuk tepki cekti.
İlginizi CekebilirTrump'ın Covid-19 şovu devam ediyor: Korkmayın
İlginizi CekebilirKomedyen Rock'tan Trump yorumu: Kalbim Covid'le
Son guncelleme: 14:05 - 06.10.2020
“Hastalığı ciddiye alacağım” diyen şarkıcı, “Kendimi karantinaya alacağım, negatif sonucunu gorene kadar evimde olacağım” ifadesini kullandı.
Songz ayrıca, “Eğer Covid’le irtibata gecerseniz lutfen soyleyin. Başkan gibi olmayın” mesajını yazdı.
“KORKMAYIN”
Covid-19 testi pozitif cıkan ABD Başkanı Donald Trump, iki gun hastanede tedavi gormesinin ardından Beyaz Saray’a donmuş ve yaptığı acıklamada, “Cok iyi hissediyorum! Covid’den korkmayın, hayatınızı domine etmesine izin vermeyin. Trump hukumeti altında bazı cok iyi ilaclar ve bilgi birikimi urettik. 20 yıl once hissettiğimden daha iyi hissediyorum!” demişti.
İlginizi CekebilirTrump'ın Covid-19 şovu devam ediyor: Korkmayın
İlginizi CekebilirKomedyen Rock'tan Trump yorumu: Kalbim Covid'le
Son guncelleme: 14:05 - 06.10.2020