Magazin Editor
Magazin Habercisi
Manken ve sunucu Cağla Şıkel, iki gun once corona virusu aşısı oldu. 41 yaşındaki Cağla Şıkel, aşı olduğu anları sosyal medya hesabından paylaşarak “3. faz gonullusu olarak coronavac aşımı oldum. Coronadan korkun, aşıdan değil ” demişti.
Şıkel’in paylaşımı kısa surede buyuk ilgi gordu ancak aşı icin gonullu olan sunucuya “Nasıl aşı oldunuz, size ayrımcılık mı yapıldı?” gibi mesajlar atıldı.
“DENEK OLARAK KATILAN 8 BİN VATANDAŞTAN BİRİYİM”
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından acıklama yapan Şıkel, şu ifadeleri kullandı:
“Yanlış anlaşılmalar olduğunu gorunce bir bilgilendirme yapmanın gerekli olduğunu duşundum… Ben her 18/59 yaş arası vatandaşın hakkı olan Cin aşısı Faz 3 calışmalarına Sağlık Bakanlığımıza başvurarak gonullu olarak katıldım. Bu calışmaya denek olarak katılan 8 bin vatandaştan biriyim.”
“DOKTORLARIMIZ DAHİL KİMSE BİLMİYOR”
“Bana yapılan aşı da olabilir plasebo (gercek olmayan) da olabilir. Şu an bunu doktorlarımız dahil kimse bilmiyor. Cunku sistem tum dunyada boyle işliyor. Sonucunu, Faz 3 calışması sonuclandığında herkes gibi bende oğrenmiş olacağım.”
“Oncelik sağlık calışanımız ve 65 yaş ustu kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızken, benim aşı olmam soz konusu değildir. Aslında bence siz benim aşı olup olmadığıma değil de, cesaretime inanamadınız. Saygılar.”
İlginizi Cekebilir'Ocak ayının 2'nci haftasından sonra aşılamaya başlanacak'
İlginizi Cekebilir Melatonin hapı ile ilgili dikkat ceken sonuc: Yuzde 28 koruyor
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur