Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cornetto Bu Yaz Mikrofonu Müzikseverlere Uzattı

Magazin

Administratör
s-7de15733078d19fad2b1091ff4576beef848f716.jpg

Merhaba magazin dünyasının nabzını tutan sevgili okuyucularımız!

Bu yaz Cornetto'dan alışık olduğumuz yıldız isimlerin ve göz alıcı kliplerin ötesinde, gerçekten heyecan verici, müziğin ruhuna dokunan bir hamle geldi. Hatırlarsınız, Cornetto her yaz mutlaka bir hit parçayla, bir star iş birliğiyle hafızalarımıza kazınır, kulaklarımızın pasını silerdi. Ancak bu sefer işin rengi biraz değişti, bence çok da iyi oldu! Cornetto, mikrofonu direkt olarak müzikseverlere uzatarak, sokakların, evlerin, kafelerin gizli kalmış yeteneklerini gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. Bu kampanya öyle basit bir tanıtım değil, adeta bir yetenek avı, bir sahne fırsatı! Kim bilir, belki de bu yazın en büyük hit'i, en yeni yıldızı, Cornetto sayesinde yepyeni bir isimden gelecek... Ben şimdiden çok meraklandım, kulaklarımın pası silinmek için sabırsızlanıyor!

Peki ne anlama geliyor bu "mikrofonu uzatma" meselesi? Bildiğimiz kadarıyla, Cornetto bu hamlesiyle genç ve dinamik enerjiyi yakalamayı hedefliyor; yani sahne ışıklarının sadece belirli isimler için yanmadığını gösteriyor. Artık yeteneği olan herkesin sesi duyulabilecek, belki de kendi şarkılarını yazan, mırıldanan binlerce insan, Cornetto'nun açtığı bu kapıdan girerek profesyonel müzik dünyasına adım atacak. Bu kampanya sadece Cornetto'nun bir pazarlama stratejisi olmaktan öte, genç yeteneklere sunulan gerçek bir fırsat ve müzik sektörüne taze kan pompalamak demek bence. Yazın coşkusuna yepyeni seslerin, farklı tınıların eşlik edecek olması harika değil mi? Bakalım bu yaz kimlerin Cornetto sahnesinden yükseldiğini göreceğiz.

Böyle kampanyalar, markaların sadece ürün satmak yerine, kültürel bir etki yaratma ve topluluklarla bağ kurma arayışını da gösteriyor. Cornetto'nun bu yaz müziğin kalbindeki o samimi ve doğal enerjiye odaklanması, bence çok doğru bir strateji. Hem müzikseverlere, hem de müzik dünyasına yeni bir heyecan katacak bu projeden neler çıkacağını hep birlikte merakla bekleyeceğiz. Şahsen ben, bu kampanyadan çıkan sürpriz yeteneklerin, popüler müzik listelerini alt üst edeceğine dair içimde güçlü bir his taşıyorum.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!