Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok Şaşıracaksınız: Kızılcık Şerbeti'nin Senaristi Dizinin İlk Adını Açıkladı!

Magazin

Administratör
s-208730ea441a5ba24e85bd5151ffc8c117f27577.jpg

Yok artık! Duymayan kalmasın, magazin dünyası bu haberi konuşuyor! Ekranların tozunu attıran, her bölümüyle sosyal medyayı sallayan, tartışmaların odağı olan Kızılcık Şerbeti'nin meğer büyük bir sırrı varmış. Dizinin senaristinden gelen son dakika açıklamasıyla hepimiz şoke olduk: Dizinin ilk adı bambaşkaymış! Gelin, bu dedikodu kazanı kaynatan detayı birlikte irdeleyelim, kulislerden gelen bilgileri sizinle paylaşalım!

Hepimiz "Kızılcık Şerbeti" ismine o kadar alıştık ki, dizinin o keskin ama aynı zamanda tatlı-sert ruhunu, modernle gelenekselin çatışmasını bu isimden ayrı düşünemez olduk. Ancak senarist, projenin ilk adının "Kader Bağları" olduğunu açıkladığında şaşkınlığımızı gizleyemedik. Evet, yanlış duymadınız, "Kader Bağları"! Düşünsenize, Fatih ve Doğa'nın, Alev ve Ömer'in aşkı, Pembe ile Kıvılcım'ın çatışması "Kader Bağları" adı altında mı yayımlanacaktı? "Kader Bağları" da kulağa fena gelmiyor belki ama "Kızılcık Şerbeti"nin o katmanlı, merak uyandıran, akılda kalıcı ve bir o kadar da sembolik havasından çok uzakta. Bu isim değişikliği, şahsen ben iyi ki yapılmış diyorum; çünkü "Kızılcık Şerbeti" dizinin ruhunu tam da yansıtan, hem tatlı hem buruk, hem geleneksel hem de modern bir çatışmayı anlatan eşsiz bir isim. Sizce de öyle değil mi? Bir ismin, bir projenin kaderini bu denli değiştirebileceğine inanıyor musunuz?

Peki siz, dizinin ilk adının "Kader Bağları" olduğunu duyduğunuzda ne hissettiniz? Eğer dizi bu isimle başlasaydı, aynı etkiyi yaratabilir miydi, aynı tartışmaları tetikleyebilir miydi dersiniz? Yoksa "Kızılcık Şerbeti" ismiyle mi kalbimize ve gündemimize taht kurdu? Bir isim bir dizinin gidişatını, başarısını bu kadar derinden etkiler mi? Bu heyecan verici ve düşündürücü konuda fikirlerinizi çok merak ediyorum! Yorumlarda buluşalım, bu konuyu hep birlikte derinleştirelim!