Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beyzade, takımın yaşadığı değişime dikkat çekerken şampiyonluk hedefi için henüz erken olduğunu vurguladı.“Bir yoğun, bir travmadan çıkmış bir takım var. Bir camia var. İnsanların birbirine olan inancının çok zayıfladığı bir dönemden geçiyor Beşiktaş. Burada bütün bu sorunlar içerisinde Italiano’nun bu kadrodan güzel eklemelerle, tabii ki yine Nübel, Trossard falan, pas geçmiyorum burada; bu eklemeleriyle birlikte bu güzel oyunu çıkartması tabii ki taraftara umut veriyor ve şampiyonluk için heyecanlandırıyor. Ama ben yine de bunun bir baskı oluşturmaması gerektiğini düşünüyorum. Şampiyonluktan bahsedeceği gün Beşiktaş’ın bence mart-nisan aylarında ligde yer aldığı konuma göre orada takım gerekli motivasyonu, camia da herkes o kokuyu alır zaten.”“Bu strese girmenin bence gereği yok”“Ama onu şimdi, daha eylül ayında, daha henüz 6 maç geride kalmışken bunlara girmek, bu strese girmenin bence gereği yok. Biraz daha ayaklarımızı yere sağlam basarak, sabırla son gelecek olan transferleri de görüp ona göre zaten fotoğraf kendini belli edecektir.”Beşiktaş’ı önümüzdeki dönemde daha zorlu bir fikstürün beklediğini belirten Beyzade, takımın gerçek seviyesinin yoğun maç trafiğinde daha net ortaya çıkacağını söyledi.“Beşiktaş’ın çok zor da bir fikstürü olacak artık. Bu fikstür zorlaşacak. Şimdi Alanya deplasmanı var. Arkasından bir Fenerbahçe maçı var. İki hafta sonrasında arada Avrupa Ligi’ne kalıyoruz. Avrupa Ligi’ndeki ilk hafta maçını oynayacağız. Şimdi bu yükün gitgide arttığı dönemde de takımın verdiği reaksiyona bakıp biraz daha o zaman bazı şeyleri bence hayal edebileceğiz. O zaman daha sağlıklı karar verebileceğiz.”“Bir numaraya tabii ki Italiano’yu koyuyoruz”“Ama şu an için bu ortamın oluşmasında bir numaraya tabii ki Italiano’yu koyuyoruz. Yani bu takımın reaksiyonu verebilmesinde, bu maçları kazanmasındaki o coşkulu oyunda bir numaraya tabii ki Italiano’yu koyuyoruz.”Beyzade, Beşiktaş’ın organizasyon anlamında da önemli bir değişim yaşadığını belirterek yönetim, Önder Özen ve Italiano’nun oluşturduğu yapıya dikkat çekti.“Ama Beşiktaş hakikaten bu sene çok güzel bir organizasyona sahip oldu. Bunda herkesin hakkını tek tek vermek lazım. Nasıl zamanında eleştirdiysek, nasıl zamanında yanlışları söylediysek bu seneki doğruları da söylememiz lazım.”“Ortaya şu an güzel bir birliktelik çıktı”“Sayın Başkan Serdal Adalı bundan önceki ilk iki sene yaptığı yanlışların üzerine set çekerek bu sene çok daha güzel bir yapı kurarak ve bunun içine Önder Özen’i getirerek... Önder Özen, bak bu hep bir zincirleme reaksiyon. Önder Özen, Italiano’yu getirerek. Ondan sonra Önder Özen ve Italiano’nun beraber oluşturduğu takım şu an ilk 11’de yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Düşen oyuncuları tekrar ayağa kaldırarak, camia da buna destek vererek, inanarak, güvenerek bu oyunda da bunu gösterdiler. Ortaya şu an güzel bir birliktelik çıktı. Şu an camianın sinerjisi güzel. Ben maçlarda onu görebiliyorum. Şu an herkes mutlu.”Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026