Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cocuklar Duymasın’ın ‘Duygu’su Ayşecan Tatari anne oldu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
cocuklar-duymasin-in-duygu-su-aysecan-tatari-anne-oldu.jpeg

Fenomen dizi Cocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari anne oldu. Cocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı ‘Duygu’ karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari, 2017 yılında kendisi gibi oyuncu Edip Tepeli ile New York’ta evlenmişti.
Bodrum’a yerleşen cift, bebeklerini kucaklarına aldı ve verdikleri aile pozunu Instagram hesaplarında paylaştı.
“KALBİM EGE’DE KALDI”
Ayşecan Tatari fotoğrafı “Hello world” (Merhaba dunya) notuyla paylaşırken Edip Tepeli ise, “Kalbim Ege’de doğdu” notuyla yayınladı.
cocuklar-duymasin-in-duygu-su-aysecan-tatari-anne-oldu-5f9d3443d8fb3.jpeg
Cift, gecen gunlerde kızlarına Mujgan ismini koyacaklarını sosyal medyadan duyurmuştu.
cocuklar-duymasin-in-duygu-su-aysecan-tatari-anne-oldu-5f9d34440b762.jpeg
“13 KİLO ALDIM”
Bebeğine hamileyken sureci takipcileriyle paylaşan Ayşecan Tatari, takipcisinin “Kac kilo aldın? Fiziğin cok iyi gorunuyor” sorusunu “13 kilo aldım. Dengeli ve sağlıklı besleniyorum. Kilo asla kıyaslanmaması gereken bir konu bence. Herkes icin iyisi başka” şeklinde cevaplamıştı.
Son guncelleme: 10:23 - 30.10.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur