Magazin Editor
Magazin Habercisi
Twin Peaks ve The Blacklist dizilerinde oynadığı karakterlerle tanınan Amerikalı aktor Clark Middleton, onceki gun Los Angeles'taki evinde hayatını kaybetti. The Guardian’da yer alan habere gore Clark Middleton’ın menajeri Steve Stone, 63 yaşındaki aktorun sivrisineklerden bulaşan ve tedavisi ya da aşısı olmayan Batı Nil virusune yakalandıktan sonra olduğunu acıkladı.
Middleton’ın eşi Elissa Middleton, Twitter hesabı uzerinden aktorun fotoğrafını koyarak “Clark, bilinen bir tedavisi olmayan Batı Nil virusu sebebiyle hayatını kaybetti. Clark, bir omur boyu sınırlara meydan okuyan ve engelli insanları savunan guzel bir ruhtu” notunu paylaştı.
63 yaşındaki Clark Middleton’a henuz 4 yaşındayken iltihaplı romatizma teşhisi koyulmuştu.
Aktor bir roportajında hastalığı sonucunda kalcasının kırıldığını ve boynunu hareket ettiremeyeceğini soyleyerek “Ama kendimi asla bir kurban olarak duşunmedim. Her zaman kendimi bir kahraman gibi hissettim” demişti.
İlginizi CekebilirBatı Nil Virusu'nden nasıl korunabiliriz?
Son guncelleme: 11:49 - 07.10.2020
Middleton’ın eşi Elissa Middleton, Twitter hesabı uzerinden aktorun fotoğrafını koyarak “Clark, bilinen bir tedavisi olmayan Batı Nil virusu sebebiyle hayatını kaybetti. Clark, bir omur boyu sınırlara meydan okuyan ve engelli insanları savunan guzel bir ruhtu” notunu paylaştı.
63 yaşındaki Clark Middleton’a henuz 4 yaşındayken iltihaplı romatizma teşhisi koyulmuştu.
Aktor bir roportajında hastalığı sonucunda kalcasının kırıldığını ve boynunu hareket ettiremeyeceğini soyleyerek “Ama kendimi asla bir kurban olarak duşunmedim. Her zaman kendimi bir kahraman gibi hissettim” demişti.
İlginizi CekebilirBatı Nil Virusu'nden nasıl korunabiliriz?
Son guncelleme: 11:49 - 07.10.2020