Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş'ta bir yandan teknik adam arayışı sürerken bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor.Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen kalecilerden Rossi için Vole'de yorumcu Semih Sezerli değerlendirmelerde bulundu.İşte Semih Sezerli'nin değerlendirmeleri:Semih Sezerli: "Beşiktaş için basında çıkan kaleci isimlerinin hepsinin içinde benim bir tane adayım var: Agustín Rossi. 30 yaşında Flamengo’nun kalecisi. Sebeplerini de şöyle anlatayım: hem Arjantin’de Boca Juniors forması giydi, hem Brezilya’da Flamengo forması giydi. Ve Flamengo’da taraftarın sevdiği bir profil."Filipe Luís'in talebesi. Şimdi bir şey düşünüyorum; Arjantin - Brezilya... Ben kendim de D Smart'ta o ligin yorumcusuyum bu arada, demin bahsettiğim gibi. Ne var Arjantin ve Brezilya'da? Çok yüksek coşku, yüksek atmosfer ve taraftar baskısı. Şimdi oradan o yoldan çıkan kalecinin kale ne ne net dik durabilmesi gerekiyor. Çok önemli. Cepheden gelen toplarda çok iyi Agustín Rossi hatta çok çok iyi. Bire birlerde etkili ve reaksiyon verip 'elastik' diye bir kavram vardır kalecilikte, biz ona bakarız, çok elastik. Sadece yan toplarda şüpheci biraz. Yani bu Agustín Rossi, 30 yaşındaki Flamengo'lu kalecinin çizgi kalecisi gibi davrandığı anlar olabiliyor. Onun yönüne bir soru işareti koyuyorum ama geriden oyun kurulumunda ortalamanın üstündedir."duhuliye.com