Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cılgın Sedat kimdir, kac yaşında?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Cılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu 1973 yılında İstanbul'da dunyaya geldi. Futbolculuk kariyerinin ardından muzikle ilgilenmeye başlayan Cılgın Sedat bircok başarılı işe imza attı. Yaptığı acıklamalarla sık sık gundeme gelen Cılgın Sedat'ın hayatı ise herkes tarafından merak ediliyor. CILGIN SEDAT KİMDİR?
Cılgın Sedat, gercek adıyla Sedat Kapurtu, 1 Kasım 1973’te İstanbul’da doğdu. Kadıkoy Halk Eğitim Merkezi'nde 4 yıl eğitim aldıktan sonra tar ve cumbuş calarak muziğe başlamıştır. Bağlama, kanun, bateri, davul ve klavye calabilmektedir.
Muziğe olan ilgisi kadar spora da ilgisi bulunan Sedat Karputu, Taekwondo, karate ve kick boks sporcusu ve Muay Thai hakemi olarak da bilinir.
Sedat Kaputu, 2005 yılında Ozlem Karputu ile evlendi. Ozlem Karputu ile evliliğinden Sirac ve Yağız adında 2 oğlu oldu.
2014 yılında her Pazartesi yayınlanan “Cılgın Sedat İle Cılgın Show” adında bir program sunan Sedat Karputu, 2015 yılında eşi Ozlem Kapurtu ile beraber sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasına katıldı.
Cılgın Sedat, 2016 yılında Mersin’de ‘Club Cılgın’ adı ile bir eğlence mekanı acmıştır. Bu mekan, 11 Ekim 2016 tarihinde cıkan bir yangın neticesinde kul olmuştur.
21 Ocak 2017 yılında yayınlanan 2017 Survivor kadrosuna alınmış, Unluler takımında yarışmış ve 63. gunun sonunda elenmiştir.
Son guncelleme: 16:14 - 19.10.2020