Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çıktığı programda zor anlar yaşayan Şevval Şahin, CNN Turk'e dava acıyor

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sık sık yaptığı acıklamalarla gundeme olan Miss Turkey 2018 guzeli Şevval Şahin, CNN Turk'te yayınlanan 'Sorgu Sual' programında zor anlar yaşayarak studyoyu terk edip ardından geri donmuştu. Sorulan soruları yanıtlayamayan Şahin, sosyal medyanın gundemine bomba gibi duşmuştu. Guzel model, soz konusu olayla ilgili kanala dava acacağını soyleyip takipcilerine icini doktu.
"STUDYOYU TERK EDECEKTİM AMA ETMEDİM"

Unlu model Şevval Şahin, "O masaya oturmamın sebebi tamamen sosyal proje ile alakalı olduğu icindi. Ama biz bir anlaşma yapmıştık. O anlaşmanın icerisinde de benim rahatsız olduğu konular hicbir şekilde acılmayacaktı. Koronavirus, parti, sevgilim ile ilgili sorular, Turkluğumu sorgulayan sorularla karşılaştım ve ilk etapta gerildim ve menajerime gittim. Studyoyu terk edecektim ama etmedim. Beni ikna ettiler ve ben yine o masaya oturdum" dedi.
"ONLARA İNANDIM"

Şahin, "Ben amacın bu olmadığını, proje icin geldiğimi soyledim. Onlarla bir anlaşma yaptım, kadına şiddete cok karşı olduklarını soylediler ve onlara inandım. Afrika'ya gitmem soz konusuydu ve her şeyi yuttum. Ben size inanıyorum, guveniyorum dedim ve yayınlamalarına izin verdim. Benim saklayacak hicbir şeyim yok acıkcası" diye konuştu.
"BENİ ORNEK TURK KADINI MI YAPACAK?"

Şahin, "Evet, İstiklal Marşı'nı soylemedim. So what, so what? (ne olmuş yani?). Ama soylesem bu beni ornek Turk kadını mı yapacak? Rahatsız oldum, soylemedim. Yayınlanmayacak yerleri yayınladılar ve dava acıyorum. 6 yaşından beri İngiltere'deydim. Orada buyudum. Tum eğitimimi İngilizce aldım. Bazı konuları bilmemem benim icin cok normal. Bu beni daha mı az Turk yapıyor, bilmiyorum" ifadelerini kullandı.
"COK İYİ OYNADILAR"

Unlu model, "Oraya iyi niyetle gittim. O iki kadın beni cok iyi ikna ettiler. Cok iyi oynadılar. Hicbir şey istediğim gibi gitmedi. Pişman mıyım? Hayır, değilim. İstediğiniz kadar Turkluğumu sorgulayabilirsiniz. Benim asıl niyetimi insanlar biliyor. Bircok kişiden destek alıyorum. Teşekkur ederim. Beni bu ulkede anlayan az kişi var ama ona bile minnettarım." diye konuştu.

Moderatör tarafında düzenlendi: