Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cheryl’dan hayranına unutulmaz surpriz! Bebek gormeye gitti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
İngiliz şarkıcı Cheryl, bir hayranına unutulmayacak bir surpriz yaptı. Unlu şarkıcı hayranının yeni doğan bebeğini gormek icin evine gitti. One Direction grubunun uyelerinden Liam Payne ile yaşadığı calkantılı ilişkiyle uzun sure İngiliz basınının ilgisini uzerinde hisseden unlu şarkıcı Cheryl, yuzleri gulumseten bir haberle sosyal medyanın gundeminde.
37 yaşındaki Cheryl, kendisini duğunune davet eden Michelle Illingworth isimli hayranına hoş bir surpriz yaptı. Duğune katılamayan unlu şarkıcı, Illingworth’un bir ay once dunyaya getirdiği bebeği gormek icin evine gitti.
cheryl-dan-hayranina-unutulmaz-surpriz-bebek-gormeye-gitti-5f3624388fec1.jpg
Cheryl tum aileyle birlikte bu pozu verdi.

Evin bahcesinde bir araya gelen ikili, corona virusu nedeniyle birbirlerinden ayrı oturarak poz verdi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Illingworth, “Soyleyecek kelime bulamıyorum… Luca’nın cok ozel bir ziyaretcisi vardı. Cheryl kalbim dopdolu. Onu cok seviyorum” notunu duştu.
Illingworth, Cheryl’ın ziyaret sırasında kendisine soylediği sozleri de şoyle aktardı:
“Duğunune gelemedim ve sen beni yıllardır destekliyorsun. En azından buraya gelip seni ve guzel bebeğini gorebildim.”
Son guncelleme: 16:51 - 13.08.2020