Magazin Editor
Magazin Habercisi
En son Netflix yapımı The Old Guard filmiyle izleyici karşısına cıkan Charlize Theron, oyunculuğa bi sure ara vereceğini acıkladı. The Old Guard filminin yıldızı Charlize Theron, oyunculuğa ara veriyor. Kısa bir sure once baklava acıklamalarıyla Turkiye gundemine de oturan Theron, kızları ile ilgilenmek icin oyunculuğa ara vereceğinin atını cizdi.
Hello! dergisine konuşan Theron, “Bir sureliğine sadece annelik yapmak icin ara veriyorum. Listemiz o kadar kabarık ki asla geri donmeyecek değilim ama bir sure ara vermeye ihtiyacım var. Kendimi cok tatmin olmuş hissediyorum” dedi.
Theron, pandemi nedeniyle okulların kapanmasından sonra cocuklarına evde eğitim vermeye devam ediyor. Unlu oyuncu, oğretme yeteneğinin standartşara pek uymadığını ve bunun kendisini strese soktuğunu soylemişti.
İLGİLİ HABERCharlize Theron'un tercihi cevizli baklava
Hello! dergisine konuşan Theron, “Bir sureliğine sadece annelik yapmak icin ara veriyorum. Listemiz o kadar kabarık ki asla geri donmeyecek değilim ama bir sure ara vermeye ihtiyacım var. Kendimi cok tatmin olmuş hissediyorum” dedi.
Theron, pandemi nedeniyle okulların kapanmasından sonra cocuklarına evde eğitim vermeye devam ediyor. Unlu oyuncu, oğretme yeteneğinin standartşara pek uymadığını ve bunun kendisini strese soktuğunu soylemişti.
İLGİLİ HABERCharlize Theron'un tercihi cevizli baklava