Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Charlize Theron: Kalbim bu iki guzel enerji deposuna ait

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Cocuklarıyla kameraların karşısında olmamayı ve sosyal medyada yer almamayı tercih eden oyuncu Charlize Theron, Amerika'da 25 Eylul'de kutlanan Ulusal Kız Cocukları Gunu nedeniyle kızlarıyla fotoğrafını paylaştı. Oscar’lı oyuncu Charlize Theron Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda kızlarına yer verdi. 45 yaşındaki Guney Afrikalı oyuncu, kızları 5 yaşındaki August ve 8 yaşındaki Jackson'la cekildiği fotoğrafla birlikte duygulu bir mesaj paylaştı.
Bir doğum gunu pastasının başında cekilen fotoğrafın altına Theron şu ifadeleri yazdı: “Kalbim bu iki guzel enerji deposuna ait. Hicbir zaman aynı olmayacağım.”
charlize-theron-kalbim-bu-iki-guzel-enerji-deposuna-ait-5f71cf467f1af.jpeg
Theron, cocuklarının fotoğrafını ilk kez, Kasım 2016’da Dunya Evlat Edinme Gunu’nde gostermişti.
JACKSON CİNSİYET DEĞİŞTİRME SURECİNDE
Henuz bebekken evlat edindiği cocuklarından Jackson, cinsiyet değişikliği sureci yaşıyor.
charlize-theron-kalbim-bu-iki-guzel-enerji-deposuna-ait-5f71cf46b8827.jpeg
Kız gibi giydirdiği icin eleştirilmesine karşı, daha once verdiği bir roportajda Jackson’ın aslında kız olduğunu soyleyen Theron, Jackson’ın en az kız kardeşi August kadar kız olduğunu soylemiş ve “Jackson 3 yaşındayken bana ‘Ben erkek değilim’ dedi. Ben de herhangi bir ebeveyn gibi ‘Peki’ dedim. İki cok guzel kız sahibiyim” demişti.
charlize-theron-kalbim-bu-iki-guzel-enerji-deposuna-ait-5f71cf4723fba.jpg

İLGİLİ HABERCharlize Theron: 5 yıldır kimseyle birlikte olmadım

Son guncelleme: 10:31 - 28.09.2020