Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Charlize Stone: 5 yıldır kimseyle birlikte olmadım

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Hollywood yıldızı Charlize Theron, ozel hayatına dair konuştu. Theron, 5 yıldır kimseyle birlikte olmadığını soyledi. Charlize Theron, cocukları 8 yaşındaki Jackson ve 5 yaşındaki August’ı buyuturken yalnız yaşamaktan mutlu olduğunu soyledi.
45 yaşındaki Theron şu ifadeleri kullandı: “5 yıldan fazla bir suredir kimseyle cıkmadım. Arkadaşlarım, ‘Bir radevuya gitmelisin, bu adamla tanışmalısın’ demesine acığım.”
Oscar odullu oyuncu yeni insanlarla tanışma fikrine acık olduğunu ve hayatının ‘pek cok oyunla cıkagelmesi gerektiği bir noktasında olduğunu’ hissettiğini soyledi.
Theron sozlerini şoyle surdurdu: “Duşunduğumuz turden bir oyun değil, hayatımın gercekten iyi olduğu turde bir oyun bu yuzden onu getirebilmek daha iyi olur cunku daha azını kabul etmeyeceğim.”
“YALNIZ HİSSETMİYORUM”
“Hayatıma dair durustce yalnız hissetmediğimi soyleyebilirim. Cocuk sahibi olduğunuzda bu bir başka şeyin yerini alan bir şey ya da başka bir şeye daha az ilgi duymanıza neden olan bir şey değil. Onceliklerin yuksek talep gerektirdiği bir yerde olduğunu duşunuyorum, ebeveyn olmak cok fazla işi beraberinde getiriyor.”
charlize-stone-5-yildir-kimseyle-birlikte-olmadim-5f65d8f450941.jpg

İLGİLİ HABERCharlize Theron'un tercihi cevizli baklava

Son guncelleme: 11:26 - 19.09.2020