Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Ceyda Duvenci, sosyal medya hesabından kızıyla ilgili duygusal satırlar paylaştı. Duvenci ağlamak uzerine paylaştığı metinle dikkat cekti. Meslektaşı Bulent Şakrak ile mutlu bir evlilik surduren ve yaptığı paylaşımlarla pek cok isim icin ornek teşkil eden Ceyda Duvenci, dun akşam sosyal medya hesabından paylaştığı satırlarla duygulandırdı.
Serebral Palsi hastası olan kızı Melisa’yla ilgili dikkat ceken bir paylaşımda bulunan Duvenci, onun yaşadığı duygusal gecişler uzerine şunları yazdı:
“Koynumda sen varsın bu gece… kardeşini yatağında uyuttum. Once kitap okudum ona, sonra masal anlattım. İclenmişti senin icin. “Ablam cok mu uzgundu bugun ? “diye sordu uyumadan. “Evet” dedim “uzuluruz bazen, sevdiklerimizle az zaman gecirince ozler, uzuluruz. Ağlamak iy gelir ama. Ve sen ne kadar iyi kalpli bir kardeşsin ki, ablan ağlarken ona sarıldın. Sakinleşmesi icin yanında durdun. Sonra da ne kadar guzel oyun oynadın onunla. Gurur duyuyorum seninle” gulumsedi ve mutlulukla uykuya daldı kardeşin.”
“BUGUN UZGUNDUN BALKOPUĞUM”
“Yine icinde biriken tum duygularınla doluydu kalbin. Ağlamak istedin. Ama duygunu tam anlayamadın dolayısıyla da anlatamadın. Ağlarken kardeşinle yanında surduk. Sarıldık, konuşmadan bekledik seni. Sakinleşince de konuşmaya başladık. “Cak karışık, cok zor anne” dedin bana. “Haklısın guzelim bazen cok zor ve cok karışık. Ben de oyle hissediyorum bazen ve bir tek ağlamak iyi geliyor. Dun sabah da ben ağladım biliyor musun hungur hungur” gozlerini kocaman acıp baktın bana “gercekten mi? Benim gibi mi?” diye sordun. Evet dedim gercekten.
Yorgunluktan, sizi ozlemekten, hayatın icinde olanlardan, haksızlıklardan, hayatın durmuş olmasından o kadar uzuldum ve endişelendim ki saatlerce ağladım.” Durdun, baktın bana, duşundun sessizce… bekledim seni. Kendini dinlemeni, ic sesini duymanı diledim beklerken. “Zor” dedin, “bazen cok zor, bilmiyorum hissimi…” bilmemek de bilmek aslında. “Hissini bilmediğini duşunuyorsun ama ağladığında rahatladın yani, değil mi?” Dedim “evet” dedin buruk gulumserken… “bazen birikir dedim her şey. Ama yardımcı olmamı istersen bence sen beni ozledin, bizi ozledin. Bu da seni cok yalnız hissettirdi. Ağlamanın asıl sebebi bu olabilir. Cunku ben de seni cok ozledim” gozun yaşardı yine “evet, ozledim” dedin “bize bu gece beraber uyumak iyi gelir” dediğimde de muzur muzur guldun “ harika fikir” dedin. Şimdi koynumda uyuyorsun. Ve benim biricik kızım buyuyorsun… bu satırları yazarken benim gozum yaşlı ve ben de mutluluk mu uzuntu mu bilmiyorum sebebini… ama ağlamak iyi geliyor… iyi ki benimsin… bana yaşattığın her duygu icin sana cok teşekkur ederim…”
İLGİLİ HABERCeyda Duvenci'den 'gurur anı' pozu
Son guncelleme: 07:31 - 11.03.2020
Serebral Palsi hastası olan kızı Melisa’yla ilgili dikkat ceken bir paylaşımda bulunan Duvenci, onun yaşadığı duygusal gecişler uzerine şunları yazdı:
“Koynumda sen varsın bu gece… kardeşini yatağında uyuttum. Once kitap okudum ona, sonra masal anlattım. İclenmişti senin icin. “Ablam cok mu uzgundu bugun ? “diye sordu uyumadan. “Evet” dedim “uzuluruz bazen, sevdiklerimizle az zaman gecirince ozler, uzuluruz. Ağlamak iy gelir ama. Ve sen ne kadar iyi kalpli bir kardeşsin ki, ablan ağlarken ona sarıldın. Sakinleşmesi icin yanında durdun. Sonra da ne kadar guzel oyun oynadın onunla. Gurur duyuyorum seninle” gulumsedi ve mutlulukla uykuya daldı kardeşin.”
“BUGUN UZGUNDUN BALKOPUĞUM”
“Yine icinde biriken tum duygularınla doluydu kalbin. Ağlamak istedin. Ama duygunu tam anlayamadın dolayısıyla da anlatamadın. Ağlarken kardeşinle yanında surduk. Sarıldık, konuşmadan bekledik seni. Sakinleşince de konuşmaya başladık. “Cak karışık, cok zor anne” dedin bana. “Haklısın guzelim bazen cok zor ve cok karışık. Ben de oyle hissediyorum bazen ve bir tek ağlamak iyi geliyor. Dun sabah da ben ağladım biliyor musun hungur hungur” gozlerini kocaman acıp baktın bana “gercekten mi? Benim gibi mi?” diye sordun. Evet dedim gercekten.
İLGİLİ HABERCeyda Duvenci'den 'gurur anı' pozu
Son guncelleme: 07:31 - 11.03.2020