Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Cerny'nin kalması gerektiğini düşünüyorum..''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Çaykur Rizespor deplasmanında alınan 2-2'lik skor ile sezonu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta gelecek sezon planlamalarına başlandı.Ersin Düzen ve Veli Yiğit, Now Spor'daki programda siyah-beyazlı kulübün Çek futbolcusu Cerny ile ilgili görüşlerini paylaştı:CERNY İÇİN KESİN GİDECEK DİYEMEYİZ!Ersin Düzen: ‘’Şimdi Cerny için, Jota'da olduğu gibi 'kesin gidecek' diyemeyiz. Çünkü kalma ihtimali de var. Gitme ihtimali biraz daha yüksek gibiydi fakat en son yapmış olduğu aynı zamanda açıklamada da 'Ben takımda kalacağım' dedi."BEN KALMASINDAN YANAYIMVeli Yiğit: ‘’Ben kalmasından yana daha çok oy kullanırım. Şöyle; direkt ana plan 11'i olur veya olmaz, ayrı bir konu ama kesinlikle verim alabileceğin çok yönlü bir oyuncu. Yani iyi bir yedek kalması da herhangi bir sıkıntı yaratmayacak bir oyuncu. Yetenekli bir oyuncu, çalışkan bir oyuncu, iyi niyetli bir oyuncu..."duhuliye.com