Magazin Editor
Magazin Habercisi
Cenk Tosun'un Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra kariyerinin tepetaklak aşağıya gitmesi dikkat çekti. Son olarak Trendyol 1. lig ekiplerinden Karagümrük ile anlaşan Cenk Tosun herkesi şaşırtı.Akşam Gazetesi'ndeki köşesinde Cenk Tosun'u hedef alan Alen Markaryan, tecrübeli golcünün Beşiktaş'taki sözleşme sürecini eleştirdi.Deneyimli golcünün gemişte siyah-beyazlı kulüpteki sözleşme görüşmelerini eleştiren Markaryan, Cenk Tosun'un kulübün yaptığı tekliflere olumlu yaklaşmadığını savundu."Sana elli kere 'kal' diye fiyat belirlediler. Sen sana sunulan hiçbir şeyi kabul etmedin, yokuş yaptın. Bir sene, bir buçuk sene oyaladın insanları.""Semih Kılıçsoy'u bile kıskandığını düşünüyorum"Markaryan, köşe yazısında Cenk Tosun'un genç forvet Semih Kılıçsoy'u kıskandığını iddia etti:"Semih Kılıçsoy'u bile kıskandığını düşünüyorum. İspat edemem ama hissiyatım bu yönde."Bayern Münih maçı hatırlatmasıCenk Tosun'un Everton'a transfer sürecine de değinen Markaryan, Beşiktaş'ın o dönemde kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, yıldız futbolcunun transfer zamanlamasını eleştirdi."Sana elli kere yazdık, Bayern Münih maçı var, iki ay bekle öyle git Everton'a diye. Santrforsuz çıktık biz Beşiktaş tarihinin en önemli maçına, biliyorsun değil mi?""300 binin, 500 binin hesabını yapıyorsun"Markaryan, yazısının devamında Cenk Tosun'un Beşiktaş'a dönüş sürecindeki maddi beklentilerine de göndermede bulundu."Rekor paraya oraya gidiyorsun, sonra tekrar Beşiktaş'a geliyorsun. Sonra o kadar paranın içinde 300 binin, 500 binin hesabını yapıyorsun."Markaryan, Cenk Tosun'un zamanında farklı bir yaklaşım sergileseydi Beşiktaş taraftarının gönlünde çok daha farklı bir konumda olacağını belirtti."Aynaya bak sor bakalım kendine, doğru mu yapmışsın? İçten davransan, doğal olsan, 'Bu kadar param var, bundan sonra maneviyat ve değerlerim' diye yürüsen şimdi baş köşede oturuyordun.""İşin gücün rast gitsin"Alen Markaryan, Cenk Tosun'a yönelik eleştirilerini iyi dileklerle noktaladı."O yüzden dinleyecek bir şey yok kardeşim... İşin gücün rast gitsin... Bak keyfine..."www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026