Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cemre Kemer aşırı zayıf halini eleştirenlere tepki gosterdi!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
cemre-kemer-asiri-zayif-halini-elestirenlere-tepki-gosterdi-5f0b5a7b55828.jpg
Hepsi isimli muzik grubunun uyelerinden olan Cemre Kemer, bir hayli zayıfladı. Bu haliyle de takipcileriden sıklıkla ‘kilo al’ yorumları alan Cemre Kemer, bu durumdan bir hayli rahatsız oldu.
Unlu oyuncu paylaştığı mesajda, “‘Kilo al’ yazmayın, damarlarımı seviyorum” diye yazdı. Aşırı zayıflığı ile ilgili yapılan yorumlara anlam veremediğini belirten Cemre Kemer, takipcilerinden başka konuları konuşmalarını istedi.
Unlu şarkıcı, kendisini bildi bileli aynı kiloda olduğunu da belirterek, bunun kendisi icin yeni bir durum olmadığını hatırlattı.
Cemre Kemer, “Ben kendimi bildim bileli aynı kilodayım. İki yukarı, iki aşağı okulda bale oğrencisiyken de bu boyleydi. İki sene evvel kortizon kullanarak uzun bir tedavi oldum, yine almadım. Ortalama 17 yıldır… Beğensinler, beğenmesinler hic problem değil. Sağlığım yerinde, kan tahlillerim gayet iyi ben buyum” diye konuştu.