Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cemal Can’dan Survivor itirafı: Herkesi orgutleyip adımın yazılmasını…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Survivor 2020'yi kazanan Cemal Can Cansever, Ceşme’den canlı yayına bağlandı ve Survivor yarışmasıyla ile ilgili bir itirafta bulundu. Sergilediği performans sonrasında tatile cıkan ve şimdilerde ailesiyle birlikte tatilde olan Cemal Can Cansever, yarışma sonrasındaki yaşantısıyla ilgili samimi acıklamalarda bulundu. İşte Cemal Can’ın o acıklamaları:
*Şu an Ceşme'deyim tatilde ailemle birlikte. Survivor surecinde cok yoruldum, kendimi o kadar aştım ki dinlenmeye ihtiyacım var. Burada herkes beni tanıyor, ben kimseyi tanımıyorum. Dışarda insanlarla sohbet etmek cok guzel, bu pandemi surecini yaşayamadığımız icin nasıl iletişimde olacağımı bilmiyorum insanlarla onu idrak etmeye calışıyorum.
*Survivor'daki arkadaşlarımdan beşiyle goruşuyorum. Ama benin Survivor'da anlaşamadığım insan yoktu. Az sevdiğim, cok sevdiğim insan vardı. Yarışma boyunca kimsenin kalbini de kırdığımı duşunmuyorum. Survivor'da her şeye alışıyorsun. Benim alışamadığım tek şey ozlemdi. Ailemi, arkadaşlarımı cok ozledim.
Cemal Can, odul parasını ne yapacağıyla ilgili soruya da ictenlikle şu yanıtı verdi:
*Ne kazandığımı bile bilmiyorum şu an cok da umurumda değil. Eğitimimde kullanırım, babama veririm o bilir ne yapacağını.
*Survivor'daki sessizliği inanılmaz ozluyorum. Kendimizi dinleyebiliyorduk, kendimizle oturup saatlerce sohbet edebiliyorduk şu an bunu yapamıyorum.
“BİR DONEM YARIŞMADAN ELENMEK İSTEDİM”
*Bir ara Survivor'da kotu bir donem gecirdim. Cunku oraya gelen karakterlerin coğu dışarıda benim hic arkadaşlık yapmadığım karakterlerdi. Ama orada bir geciş sureci yaşadığımın farkında değildim. Psikolojik olarak yıpranmıştım. Konsey gecesi herkesi orgutleyip adımın yazılmasını istedim. Ada konseyinde de adım cıktı.
*Sonra seyircilerden gelen SMS’lerle ben potadan cıktım. Dışarıda bu kadar destekleyen olduğunu da bilmiyordum. Sonra konsey de ‘kendi gonul rızamla ayrılmak istiyorum' tarzı bir konuşma yaptım. Oradaki yarışmacılara haksızlık olmasın diye. Acun abi de ‘buradaki sekiz kişinin hakkını değil buraya gelmek isteyen milyonların hakkını yemiş olacaksın' dedi. O cumle benim icin bir donum noktası oldu.