Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cem Yılmaz’dan ozel oğretmen tutan Demet Akalın’a gonderme

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Komedyen Cem Yılmaz, oğlu Kemal ile cıktığı alışveriş turunda corona virusu nedeniyle cocuğuna ozel oğretmen tutan şarkıcı Demet Akalın'a gondermede bulundu. 5 milyon TL'lik aracıyla goruntulenen ve cocuğunun normal bir eğitim alacağını soyleyen Yılmaz, "Onlar bazı unluler. Biz normal insanlarız" dedi. Oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gundemde olan Cem Yılmaz, onceki gun oğlu Kemal ile okul alışverişine cıktı.
Zorlu AVM’de oğluna kırtasiye malzemeleri alan Cem Yılmaz, yeni aldığı 5 milyon değerindeki Mercedes AMG GTC aracına binmeden once gazetecilerin sorularını yanıtladı.
cem-yilmaz-dan-ozel-ogretmen-tutan-demet-akalin-a-gonderme-5f5f565a6fe27.jpeg
(FOTO: SOZCU)

“BİZ NORMAL İNSANLARIZ”
Oğlu Kemal icin okul malzemeleri aldığını belirten Cem Yılmaz, “Bazı unluler cocuklarına ozel oğretmen tuttuğunu acıkladı. Sizin boyle bir girişiminiz olacak mı?” şeklindeki soruya “Turkiye’de cocuklar nasıl eğitim alıyorsa oyle olacak. Onlar bazı unluler. Biz normal insanlarız” yanıtını verdi.
cem-yilmaz-dan-ozel-ogretmen-tutan-demet-akalin-a-gonderme-5f5f565ac6894.jpeg
Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal’in araca biner binmez emniyet kemerini takmaya calışması takdir topladı. (FOTO: SOZCU)

KIZINA BİN 500 TL’YE OĞRETMEN TUTTU
Demet Akalın, gecen gunlerde pandemi nedeniyle kızı Hira’ya bin 500 TL’ye sigortalı ve maaşlı ozel oğretmen tuttuğunu acıklamış ve bazı cevrelerden tepki cekmişti.
cem-yilmaz-dan-ozel-ogretmen-tutan-demet-akalin-a-gonderme-5f5f565b143ff.jpg

İLGİLİ HABERDemet Akalın: Sigortalı maaşlı oğretmen tuttum

cem-yilmaz-dan-ozel-ogretmen-tutan-demet-akalin-a-gonderme-5f5f565b676e4.jpeg

İLGİLİ HABERDemet Akalın'ın kızı buy

Son guncelleme: 12:00 - 14.09.2020