Magazin Editor
Magazin Habercisi
İcinde bulunduğumuz yılın ilk gunlerinde Cem Yılmaz'ın ilk olarak GORA filminde karşımıza cıkan erotik film yonetmeni Erşan Kuneri karakteri uzerine bir dizi yazacağı haberleri cıkmıştı. Yılmaz hesabından yaptığı son paylaşımda bu projenin hayata gececeğini acıkladı. Karantina donemini evinde geciren ve bu sure zarfında yeni projeler uzerinde de calışan Cem Yılmaz, hayranları tarafından beklenen mujdeyi Instagram hesabından yaptığı acıklama ile duyurdu. Bu yılın ilk gunlerinde Cem Yılmaz’ın kendi yarattığı Erşan Kuneri karakteri icin dijital platformda yayınlanmak uzere bir dizi projesi uzerinde calıştığı yazılıp cizilmişti.
Yılmaz bu konuyla ilgili olarak konuk olduğu bir Youtube programında acıklamada bulunmuş ve “Sinema filmi yapmakla ilgili cekincem belki haklı bir şeye dokunuyor. Cunku, dil, muhataplar, filmin +18 yemesi meselesi ile uğraşmamak icin başka bir platforma yapmayı planlıyorum, bir dizisini” ifadelerini kullanmıştı.
HESABINDAN DUYURDU
Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Erşan Kuneri’yi anlatan dizi projesi icin calışmaya başladığını şu sozlerle duyurdu: “Evet sonunda…Erşan Kuneri’nin 1975-78 aralığındaki sinema macerasını anlatacağım ERŞAN KUNERİ dizisine başlıyorum. 2022’ye hazır olur… once biraz eskiz karalama ile başlar sonra etlenir, canlanır”
Son guncelleme: 14:13 - 18.07.2020
Yılmaz bu konuyla ilgili olarak konuk olduğu bir Youtube programında acıklamada bulunmuş ve “Sinema filmi yapmakla ilgili cekincem belki haklı bir şeye dokunuyor. Cunku, dil, muhataplar, filmin +18 yemesi meselesi ile uğraşmamak icin başka bir platforma yapmayı planlıyorum, bir dizisini” ifadelerini kullanmıştı.
HESABINDAN DUYURDU
Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Erşan Kuneri’yi anlatan dizi projesi icin calışmaya başladığını şu sozlerle duyurdu: “Evet sonunda…Erşan Kuneri’nin 1975-78 aralığındaki sinema macerasını anlatacağım ERŞAN KUNERİ dizisine başlıyorum. 2022’ye hazır olur… once biraz eskiz karalama ile başlar sonra etlenir, canlanır”