Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cem Yılmaz, Saadet Ozsırkıntı ile aşk yaşadığı iddialarına imalı paylaşımla yanıt ver

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
cem-yilmaz-saadet-ozsirkinti-ile-ask-yasadigi-iddialarina-imali-paylasimla-yanit-verdi.jpg

Unlu komedyen Cem Yılmaz, sunucu Saadet Ozsırkıntı ile aşk yaşadığı iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.
[h=3]"2 GUN SONRA 'BUYUK AŞK BİTTİ' DİYE HABER YAPARLAR"[/h]Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu ve benzeri 'aşk' haberleri dedikleri şeyi , 2 gun sonra 'buyuk aşk bitti' diye verme var bir de... Bitene kadar mucadeleye devam" dedi.
cem-yilmaz-saadet-ozsirkinti-ile-ask-yasadigi-iddialarina-imali-paylasimla-yanit-verdi-5fa515eeb9017.jpg

[h=3]"YANLIŞ VE YALAN BİLGİLERLE GUNDEM YARATILMASIN"[/h]Ote yandan Saadet Ozsırkıntı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, hakkında cıkan iddiaların gercek dışı olduğunu belirterek şunları soyledi:
"Yaşadığımız bu zor gunlerde bu acıklamayı yapmak zorunda kalmak benim icin inanın cok uzucu. Doğru... Oyununa gittim. Kendisini işim gereği tanıyordum; kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan cıkmış gibi gundem yaratılmasın lutfen sizden ricamdır."
cem-yilmaz-saadet-ozsirkinti-ile-ask-yasadigi-iddialarina-imali-paylasimla-yanit-verdi-5fa515eec3991.jpg

cem-yilmaz-saadet-ozsirkinti-ile-ask-yasadigi-iddialarina-imali-paylasimla-yanit-verdi-5fa515eeedeca.jpg
Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı konuşulan Saadet Ozsırkıntı sessizliğini bozdu: Yalan bilgilerle gundem yaratılmasın Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı konuşulan Saadet Ozsırkıntı, Serenay Sarıkaya'yı Instagram'dan sildi sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur