Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cem Yılmaz dizi projesini acıkladı: Komik ve hızlı olacak

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Komedyen Cem Yılmaz, merakla beklenen 'Erşan Kuneri' dizisi hakkında konuştu. Yılmaz, "6 aylık surecte calışmalara başlayacağız. Dijital bir platforma yapacağım bunu. 1975'den 1978'e kadar olan hayatından bir kesiti cekeceğiz. Komik ve hızlı bir dizi olacak" dedi. Haber Global’de ‘Az Once Konuştum’ programında gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz, cekeceği ilk dizi icin acıklamalar yaptı. Yılmaz, hızlı bir dizi projesini yapmak istediğini soyleyerek, “Erşan Kuneri’nin hayatından bir kesit olacak. 8 bolumluk bir dizi cekeceğiz” dedi.
“DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANACAK”
‘Erşan Kuneri’ dizisinin yerli bir dijital platformda yayınlanacağını acıklayan Cem Yılmaz, şoyle konuştu:
* Bir projem var. Erşan Kuneri’nin hayatından bir kesit. Onumuzdeki 6 aylık surecte calışmalara başlayacağız. Dijital bir platforma yapacağım bunu.
* 1975’ten 1978’e kadar olan hayatından bir kesiti cekeceğiz. Erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri’nin farklı film turlerini denemesi konu alınacak. 8 bolumluk komik ve hızlı bir dizi olacak.
cem-yilmaz-dizi-projesini-acikladi-komik-ve-hizli-olacak-5f6b15b375810.jpeg
Cem Yılmaz, 2004 yılındaki G.O.R.A’nın ardından 14 yıl sonra cektiği Arifv216 filminde de Erşan Kuneri karakterine yer vermişti.

“SEVMEDİĞİM FİLMİM YOK”
Komedyen, “En iyi Cem Yılmaz filmi hangisi?” sorusu uzerine ise şu yanıtı verdi:
* Sevmediğim filmim yok. Gecen hafta pandemiden dolayı ‘Pek Yakında’ filmine denk geldim. Cok mutlulukla izledim. Cok guzel bir film.
* Daha fazlası benim elimden gelmiyor. 25 senedir kapalı gişe oynuyorum. Bununla ilgili hicbir şey duymadım şu zamana kadar.
cem-yilmaz-dizi-projesini-acikladi-komik-ve-hizli-olacak-5f6b15b3a8344.jpeg

İLGİLİ HABERCem Yılmaz'dan ozel oğretmen tutan Demet Akalın'a gonderme

Son guncelleme: 11:24 - 23.09.2020