Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cem Ozer: Taciz etmedim

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Cem Ozer, bir kadın takipcisiyle sosyal medya uzerinden yaptığı goruntulu goruşmelerin ortaya cıkması uzerine acıklama yaptı. Eşi Pınar Dura ile sosyal medya hesabında bir video paylaşan Ozer, taciz iddialarını kabul etmedi. Oyuncu, “Bu bir taciz değil, karşılıklı olan bir şey. 10 yıl oncesinden tanıdığım biri. Eşimle ayrı olduğumuz bir donemde yaşanmış bir hikayedir.” dedi. Araya giren Pınar Dura, “Biz yaklaşık 9 senedir beraberiz, 3 senedir evliyiz. Biz de kuslukler, minik ayrılıklar yaşayabiliriz. Cem ‘bekarken’, hayatında ben yokken Almanya’da bu kadınla minik bir birlikteliği olmuş.” diye konuştu. Ozer, eşinin bu sozleri uzerine karısından ozur diledi: “Sıkıntı yaşadığımız donemde bu kadının ısrarlarına dayanamayıp bir hata ettim. Sebebi de ortaya cıktı. Bir menfaat elde etmek uzere yapılan bir şeydi. Canım karımdan ozur diliyorum. Ona teşekkur ediyorum, dimdik yanımda durdu.”
cem-ozer-taciz-etmedim-5f834beda713d.jpg