Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cem Ozer kac yaşında aslen nereli Cem Ozer cocukları yaşı kac?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
[h=2]61 yaşındaki Cem Ozer sosyal medyadan bir kadınla sevişmeye başladım. Bana cıplak fotoğraflarını gonderdi ve şantaj yaptı diyerek dikkatleri uzerine cekmişti. Bu aldatma olayının ardından herkes Cem Ozer'in eşi Pınar Dura kimdir, yaşı kac sorularının yanıtını aradı.[/h] Abone ol Cem Ozer internet uzerinden tanıştığı ve 1.5 ay boyunca internette seviştim dediği kadının kendine şantaj yaptığını ve uygunsuz fotoğraflar atarak para istediğini soylemişti. Almanya'da tanıştığını ve internette flortleştiği kadının evli olduğunu oğrenince konuşmayı kestim diyen Cem Ozer acıklamaları ile bir anda magazin basınının gundemine yerleşti. Gecen akşam ise Cem Ozer eşi Pınar Dura ile kamera karısına gecti ve ozur diledi. Bu haberin ardından Cem Ozer kimdir, yaşı kac soruları merak konusu oldu.
Cem Ozer kimdir: 5 Ekim 1959 yılında Goksun, Kahramanmaraş'da doğan Cem Ozer'in annesi Arşalus İctilop Ermeni kokenli olup, babası Cerkes kokenlidir.
İstanbul Universitesi Hukuk Fakultesi'ni yarım bırakan sanatcı, daha sonra Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda calıştı. Televizyonda Laf Lafı Acıyor adlı programın sunuculuğuyla tanındı. Ozellikle bu program ulkenin alışık olmadığı bir tarzdaydı. Ve ozel televizyonların ilk sansasyonel programlarından biri oldu. 1. bolumun ilk konukları ise Hulya Avşar, Mujdat Gezen ve Cenk Koray'dı. Tarkan, Cem Yılmaz gibi isimleri ilk kez kendisi televizyona cıkartmıştır. Şansını Dene yarışmasında yarışmacı olarak gorev aldı. Ceşitli sinema film ve dizilerinde rol aldı.
Pınar Dura kimdir: Pınar Dura, 27 Ocak 1980 tarihinde İstanbul'da dunyaya geldi. Lise eğitimini Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde tamamlayan Dura, universite eğitimini Doğuş Universitesi İşletme Bolumunde tamamladı.
Dura, "Kime Diyorum Ben" adlı sohbet programıyla medya sektorune adım attı. Bu projenin arkasından Emma Ajans'ta metin yazarlığı yaptı, ceşitli internet sitelerinde koşe yazarlığı gorevini yerine getirdi.
Aynı zamanda unlulerle roportajlara imza atan Dura, koşe yazarlığından sonra TVEM kanalından program teklifi aldı. Hafta ici her gun yayınlanan magazin programında yorumcu olarak bulundu, iki sene boyunca TV programı sunuculuğu yaptı. Senaryo ekibiyle calışan Dura, dizi senaristliği de yapmaktadır. Pınar Dura 2017 yılında oyuncu Cem Ozer ile hayatını birleştirdi.
Cem Ozer evlilikleri: İlk evliliğini unlu muzisyen Erol Pekcan'nın kızı Sebla Pekcan ile 1984’te yapan Cem Ozer'in Cemre (d.1990) adında bir kızı var. 1989 yılında boşandıktan sonra 2. evliliğini ise; 1989’da unlu oyuncu Selin Dilmen‘le yaptı. Bu evlilik de kısa suruyor. Cift aynı yıl boşandı.
Ucuncu evliliğini, 17 ağustos 1994’de Modacı Esin Maraşlıoğlu ile yaptı. Cift 2005 de boşandı. Ardından 26 Ekim 2004 de Nurgul Yeşilcay ile hayatını birleştiren Cem Ozer 6 yıl sonra 24 aralık 2010 da boşandı. Bu evlilikten Osman Nejat (D.2005) adında bir oğulları var. Cem Ozer beşinci evliliğini ise Pınar Dura ile 2017 yılında gercekleştirdi.