Magazin Editor
Magazin Habercisi
Yaptığı şarkılarla 90'lı yıllara damgasını vuran Celik Erişci, yola birlikte cıktığı pek cok meslektaşına oranla kariyerini başarıyla surduren ve sahneye ara vermeden devam eden bir isim. Celik, Kıbrıs konseri oncesinde yaptırmak zorunda olduğu covid testinin sonucunu sosyal medya hesabından paylaştı. Karantina sureci sonrasında başlayan normalleşmeyle birlikte konserlerine hız veren Celik, bir yandan da sosyal medya hesabından yaşadıklarını takipcileriyle paylaşıyor.
Hemen her konuda yaptığı paylaşımlarla dikkatleri uzerine ceken Celik, bu defa Kıbrıs konserine gitmeden once yaptırdığı Covid 19 testinin sonucunu paylaştı.
Yurt dışı ucuşları icin test yaptırmanın zorunlu olduğunu oğrendiğini soyleyen Erişci, Instagram hesabı uzerinden ‘Negatif’ cıkan test sonucunu paylaştı ve şunları yazdı:
“Yurt dışı ucuşlar icin Covid testi yaptırmak zorunlu imiş, ben bilmiyordum. Bu hafta Kıbrıs sahnemiz var: O sebeple zorunlu olarak teste girdik ve şukurler olsun ki temiz cıktı.”
Hemen her konuda yaptığı paylaşımlarla dikkatleri uzerine ceken Celik, bu defa Kıbrıs konserine gitmeden once yaptırdığı Covid 19 testinin sonucunu paylaştı.
Yurt dışı ucuşları icin test yaptırmanın zorunlu olduğunu oğrendiğini soyleyen Erişci, Instagram hesabı uzerinden ‘Negatif’ cıkan test sonucunu paylaştı ve şunları yazdı:
“Yurt dışı ucuşlar icin Covid testi yaptırmak zorunlu imiş, ben bilmiyordum. Bu hafta Kıbrıs sahnemiz var: O sebeple zorunlu olarak teste girdik ve şukurler olsun ki temiz cıktı.”