Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cardi B, Azerbaycanlı takipcilerinden ozur diledi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Amerikalı rap sanatcısı Cardi B, Ermenistan icin yaptığı destek cağrısına gelen tepkilerden sonra ozur mesajı yayınladı. New Yorklu rap muzik sanatcısı ve oyuncu Cardi B, Azerbaycan’ın Karabağ bolgesinde catışma icinde olduğu Ermenistan icin yaptığı destek cağrısını, Twitter hesabından yayınladığı bir ozur mesajı ile geri cektiğini duyurdu.
Cardi B, ”Cok ozur dilerim, araştırmamızı yapmadık” başlığı ile yayınladığı sesli mesajında, Instagram hesabından Ermenistan’a bağış kampanyası ile ilgili paylaştığı broşure Azerbaycanlı takipilerinden cok fazla tepki gelince yaptığı hatanın farkına vardığını, Ermenistan’ın savaştığı ulkenin Azerbaycan olduğunu bilmediğini soyledi.
“BROŞURU İNCLEMEDEN PAYLAŞTIM”
15 milyon takipcisine seslenen rapci, ”Bir emlak yatırımı icin kalabalık bir yerdeydik ve Ermeni kokenli olan danışmanım o arada bana, Ermenistan’a karşı bir soykırım girişimi olduğunu ve bu konuda bir paylaşım yapmamı rica etti. Ben de neden olmasın dedim ve broşuru incelemeden paylaştım” dedi.
cardi-b-azerbaycanli-takipcilerinden-ozur-diledi-5f805cb61981e.jpeg
Cardi B (Fotoğraf: Depophotos)

Sesli mesajında, iyi niyetli biri olduğu icin her destek cağrısında cevap verdiğini belirten sanatcı, ”Bunun iki ulke arasında bir savaş olduğunu bile bilmiyordum, Azerbaycan ziyaretimde tam bir prenses gibi misafir edildim. Cok tarihi, guzel bir ulkeydi” ifadesini kullandı.
”Taraf tutmuş olduğum icin cok uzgunum, bu benim tarzım değil” diyen sanatcı, iki ulkenin de turistik olarak gorulmesi gereken tarihi zenginliğine dikkat cekerek taraflara barış dileğinde bulundu.
cardi-b-azerbaycanli-takipcilerinden-ozur-diledi-5f805cb642435.jpeg

İlginizi CekebilirKim Kardashian'dan kustah Turkiye cıkışı!

Son guncelleme: 09:21 - 09.10.2020