Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cara Delevingne, sosyal medyadan telefon numarasını paylaştı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Corona virusu salgınında karantina gunlerini arkadaşlarıyla geciren Cara Delevingne, sosyal medya hesabından, "Şimdi cılgınca bir şey yapacağım" diyerek telefon numarasını paylaştı. Kendisi gibi karantinada olan ve zorluk yaşayan takipcileriyle konuşmak istediğini belirten Delevingne'e sayısız mesaj geldi. İngiliz model Cara Delevingne, sosyal medya hesabından bir video yayımladı. Takipcilerine seslenen unlu model, “Herkese selam, umarım iyi ve guvendesinizdir. Bazılarınız biraz cılgın olduğumu biliyor, o nedenle şimdi cılgınca bir şey yapacağım. Telefon numaramı paylaşacağım, boylece bana mesaj atabilirsiniz. Beni takip edin” dedi.
cara-delevingne-sosyal-medyadan-telefon-numarasini-paylasti-5eab589f651cc.jpg
Delevingne’in bu videosundan sonrasını merak icinde bekleyen hayranları gercekten de unlu modelin telefon numarasını paylaştığını gordu.
cara-delevingne-sosyal-medyadan-telefon-numarasini-paylasti-5eab589faee60.jpg
Unlu model, profilinde paylaştığı link uzerinden kendisine mesaj atılmasını sağladı.

Paylaştığı linke tıklayıp mesaj atanlar ise gercekten Cara ile konuşmaya başladılar. Unlu model, gelen mesajları paylaşmayı da ihmal etmedi. Mesajların iceriğinin coğu, “Bu gercekten calışıyor mu?” sorusunu sorandan, “Cara Delevingne ile mesajlaştığıma inanamıyorum” gibi cumleler olduğu goruldu.
Delevingne, tum mesajlara yetişemediğini ama atılan her mesajı ayrı ayrı sevdiğini dile getirdi.
cara-delevingne-sosyal-medyadan-telefon-numarasini-paylasti-5eab589ff111f.jpg

İLGİLİ HABERCara Delevingne'in negatif durumlarla mucadelesi: 5 dakika bile olsa yoga

Son guncelleme: 16:10 - 30.04.2020