Magazin Editor
Magazin Habercisi
Ozel hayatıyla ilgili konuşan oyuncu Cansu Dere, itiraf gibi bir acıklama yaptı. Rol aldığı dizideki aldatılma hikayesinden bahseden Dere, "Bircok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak" dedi. Rol aldığı ‘Sadakatsiz’ dizisinde intikam peşinde koşan bir kadını oynayan Cansu Dere, ozel hayatıyla ilgili samimi acıklamalarda bulundu.
Dere, “Bircok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak” dedi.
InStyle Turkiye’nin aralık sayısına kapak olan Dere, “Siz aldatılsanız ne yaparsınız? Oc almak mı, sessizce terk etmek mi olur tercihiniz?” sorusunu, “Aldatılmak yabancı olduğum bir durum değil. Birisi icin, ‘İnanamıyorum, bunu nasıl yapar’ diyerek şaşkınlık yaşamam. İhanet eden kişiye nefret duymak, intikam almak gibi guclu duygular beslemem. ‘Bu insan da boyleymiş, ne yapalım’ der hayatıma devam ederim” diyerek yanıtladı.
“ALDATMAYACAĞIM SOZUNU VEREBİLİRİM AMA…”
Ayrıca zor ilişki kurabilen ve karşısındaki kişiden zor etkilenen biri olduğunu dile getiren 40 yaşındaki oyuncu sozlerini şoyle surdurdu: “Aynı anda birkac kişiye aşık olmak benim icin pek mumkun değil. Bu hisleri eş zamanlı olarak farklı insanlara duyulabilme ihtimalim yok.”
“Yalan soylemeyi de hic sevmem ve yorucu bulurum. Yalan soylemeyeceğimin, aldatmayacağımın sozunu verebilirim; ama karşımdaki insanın hayatında her zaman olacağımın garantisini veremem”
İlginizi CekebilirCansu Dere ve Fatih Aksoy, akşam yemeğinde goruntulendi
İlginizi CekebilirEngin Akyurek'ten Cansu Dere ile aşk iddialarına yanıt!
Son guncelleme: 11:49 - 01.12.2020
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur