Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cansel Elcin’in ilk teklifini ciddiye almamış!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Gecen ay dunya evine giren Cansel Elcin (46) ve Zeynep Tuğce Bayat (26), onceki gun Nişantaşı’nda goruntulendi. Bir mekanda oturan yeni evli cift, cıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Elcin, evlilik teklifi sırasında yaşadıklarını anlatarak gazetecileri gulumsetti. İş yoğunluğu ve pandemi nedeniyle tatil yapamadıklarını belirten Zeynep Tuğce Bayat, “Balayı yapmadık. Cansel zaten yoğundu. İki gunluk tatil yaptık” dedi. Cansel Elcin ise “Yakında dizi calışmasına gireceğim. BKM'nin hazırladığı Sol Yanım dizisi. Korona da var bir yandan. Şimdilik balayını erteledik” diye konuştu.
Surpriz bir kararla evliliğe imza atan ikili, evlilik teklifini anlattı. Deniz kenarında evlilik teklifinde bulunduğunu soyleyen Cansel Elcin, “Evlilik teklifi kendiliğinden gelişti. Sahil kenarında bir deniz kabuğu buldum. Onunla evlenme teklifi ettim. Daha once etmiştim ama ciddiye almamıştı. Fransızca teklif etmiştim havalı olsun diye” şeklinde konuştu.
cansel-elcin-in-ilk-teklifini-ciddiye-almamis-5f58b934e820a.jpg
Ev ve mutfak işleri konusunda paylaşımcı olduklarını ifade eden Cansel Elcin ve Zeynep Tuğce Bayat, evli ciftlerinde birbirlerine yardımcı olması gerektiğini soyledi. “Ev işini kadın yapar” anlayışını doğru bulmadığını belirten Zeynep Tuğce Bayat, “Evde işleri ikimizde yapıyoruz. Birlikte yaşayan insanların birbirine yardımcı olması lazım. Yemek vakit alan bir şey. Kim daha uygunsa o yapıyor. Yardım etmek gibi değil de ikimizin de gorevi olarak goruyorum. Bir kadının aslı gorevi yemek yapmak değil” diye konuştu.
Elcin ise, “Ben mutfakta elimden geleni yapıyorum. Bazen temizliği o yapıyor bazen ben yapıyorum. Kadın erkek her şeyi ortak yapıyoruz. Empati kurmak lazım. Sabahtan akşama kadar yatıp her şeyi kadının yapması doğru değil. İki tarafta birbirini idare etmeli” dedi.
cansel-elcin-in-ilk-teklifini-ciddiye-almamis-5f58b9356c310.jpg

İLGİLİ HABERCansel Elcin ve Zeynep Tuğce Bayat evlendi