Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cansel Elcin ve Zeynep Tuğce Bayat evlendi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Bir suredir devam eden aşklarını evlilikle taclandırmak isteyen 46 yaşındaki Cansel Elcin ve 29 yaşındaki Zeynep Tuğce Bayat sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Oyuncu Cansel Elcin meslektaşı Zeynep Tuğce Bayat ile dunyaevine girdi. Cift pandemi sebebiyle aile yakınları ve dostlarının katıldığı bir torenle nikah masasına oturdu. Uzun zamandır aşk yaşayan Cansel Elcin ve Zeynep Tuğce Bayat en mutlu gunlerinin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.
Elcin bu mutlu gunu eşiyle fotoğrafını paylaşarak duyurdu ve romantik bir mesaj paylaştı:
“Hayatımın en güzel günü. Zeynep Tuğce Bayat seni çok seviyorum. Sen beni karanlık derinliklerden elini uzatarak çıkardın. İyi ki sana tutunmuşum. Seninle hayatım aydınlıklar içinde. Güzelliğine, enerjine, zekana, yaratıcılığına hayran olmamak mümkün değil. Sadece sana değil, etrafını, dokunduğun, ürettiğin, sevdiğin her şeyi bana da sevdirdin. Beraber gideceğimiz bu yolda son nefesime kadar seni mutlu etmek icin elimden geleni yapacağım. Söz veriyorum. Aşkım.”
cansel-elcin-ve-zeynep-tugce-bayat-evlendi-5f436095367d4.jpg
“BURADA BULUŞACAĞIMIZI TAHMİN ETMEMİŞTİM”
Zeynep Tuğce ise sosyal medyadan duğun fotoğrafını paylaşarak “Yıllar sonra tesadüfen karşılaştığımızda burada buluşacağımızı tahmin etmemiştim. Seni çok seviyorum” dedi.
ZEYNEP TUĞCE BAYAT KİMDİR?
1990 yılında Mersin’de dunyaya gelen Zeynep Tuğce Bayat, lise eğitiminden sonra Marmara Universitesi’nde hukuk eğitimi aldı. Universite eğitimi aldığı donemde, ozel tiyatrolarda sahne arkasında calıştı. Ardından oyunculuk yapmaya başlamasıyla kamera karşısına gecti. Ardından pek cok dizi ve filmde yer aldı.
İlk kez 2009’da yayınlanmaya başlayan “Arka Sıradakiler” isimli dizi ile kamera onune gecti. Daha sonra ise “Gonulcelen” isimli dizide “Nevra” karakterini canlandırdı. 2011’de “Yıldız Masalı” isimli dizide “Pelin” karakterini canlandırdı. 2014’te “Ah Neriman” isimli dizide “Yeşim” karakterine hayat verdi. 2015’te “Cilek Kokusu” isimli genclik dizisinde “Gonca” karakterini canlandırdı.
Son guncelleme: 09:01 - 24.08.2020