Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canlı yayında biyolojik babasını arayan Uğurcan'a Bursa Belediye Başkanı sahip cıktı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Bursa'da 13 yaşına kadar yetiştirme yurdunda yaşayan Uğurcan Celepoğlu, biyolojik babasını bulmak icin ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un kapısını calıp yardım istedi. Programın canlı yayın konuğu olan ve annesinin sozleriyle hayatının şokunu yaşayan 20 yaşındaki Celepoğlu'na Bursa Buyukşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sahip cıktı.
13 yaşına kadar yetiştirme yurdunda yaşayan Uğurcan Celepoğlu, Esra Erol'un kapısını calarak kimlikte adı yazan babası Ali Celepoğlu'nu bulmak istediğini belirtti. Annesi Narguzel Celepoğlu ile Esra Erol'da programına katılan Uğurcan Celepoğlu ise canlı yayında bircok kez annesi tarafından sozlu ve fiziksel şiddete maruz kaldığını belirtip gozyaşı doktu.
[h=3]NİKAHTAN SAATLER SONRA KACTI[/h]Esra Erol ve ekibi Uğurcan Celepoğlu'nun kimlikte yazan ve baba olarak bildiği Ali Celepoğlu'nu bularak canlı yayına konuk etti. Canlı yayına katılan Ali Celepoğlu, Narguzel Celepoğlu ile evliliğinin kumpas olduğunu iddia ederek, nikahtan saatler sonra kactığını soyledi. Narguzel Celepoğlu, Ali Celepoğlu'nun sozlerini reddederek yalan soylediğini iddia etti.
Ote yandan DNA testi yapılmasını kabul eden Ali Celepoğlu, Uğurcan Celepoğlu'nun biyolojik babası cıkmadı. Buyuk bir şok yaşayan Uğurcan Celepoğlu, annesinin yaptığı acıklamaların ardından bir şok daha yaşadı.
[h=3]"HAYATIM YALAN UZERİNE KURULU"[/h]Uğurcan'ın babası konusunda yalan soylediğini kabul eden anne Narguzel Celepoğlu, 1999 yılında Ali Celepoğlu'nun kactığını kabul ederek o donem birlikte calıştığı Uğur Yazar'ın babası olduğunu iddia etti. Tokat'ta yaşayan Uğur Yazar, kısa sure icerisinde Esra Erol ekibi tarafından bulundu. Esra Erol'un programına katılan Uğur Yazar, o donem Narguzel Celepoğlu ile ilişkileri olduğunu kabul ederek, Uğurcan Celepoğlu'nun varlığından haberdar olduğunu belirtti. 45 yaşındaki Uğur Yazar, DNA testi yapılmasını kabul etti. 22 Mayıs Cuma gunu yayınlanan Esra Erol programında, "Hayatım yalanlar uzerine kurulu" diyen Uğurcan Celepoğlu, hayatının ikinci buyuk şokunu yaşadı. Uğur Yazar, Uğurcan Celepoğlu'nun biyolojik babası cıkmadı. Sonucu oğrenen Uğurcan Celepoğlu, annesi Narguzel Celepoğlu'na tum gercekleri acıklaması icin yalvardı. Fakat anne Celepoğlu hicbir acıklamada bulunmadı.
[h=3]"ONEMLİ OLAN HAYATLARI KURTARMAK"[/h]Canlı yayına bağlanan Bursa Buyukşehir Belediye Başkanı Alinur AKtaş, Uğurcan'ın yaşadığı bu hayatın yapılan kopru ve kavşaklardan daha onemli ve daha değerli olduğunu belirterek yuzunu guldurmeyi başardı. Sozlerine, oncelikle Esra Erol'a yaptığı programla guzel işlere vesile olduğunu belirtip teşekkur ederek devam eden Aktaş, " Uğurcan kardeşimizin durumunu bana calışma arkadaşlarım not gecti. Cok uzuldum, gercekten cok bu yaşta bir cocuk icin cok zor durum. Fakat biz sokakları ve caddeleri altın doşeyelim, kıymeti yok. Onemi olan hayatları kurtarmak. Uğurcan kardeşimizin bir işi olsun bir aşı olsun, kendi ayakları uzerinde dursun. Biz bu anlamda sizin de vesilenizle inşallah onun guzel bir işi olması konusunda biz elimizden gelen tum gayreti gostereceğiz." dedi.

canli-yayinda-biyolojik-babasini-arayan-ugurcan-a-bursa-belediye-baskani-sahip-cikti-5ed3d28e06164.jpg

canli-yayinda-biyolojik-babasini-arayan-ugurcan-a-bursa-belediye-baskani-sahip-cikti-5ed3d28e10765.jpg
Baba hasretiyle yanıp tutuşan genc, canlı yayında oğrendiği DNA sonuclarıyla iki kez yıkıldı