Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Caner Erkin, eşi Şukran Ovalı ile evlenebilmek icin kapısında yattığını itiraf etti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Futbolcu Caner Erkin, katıldığı canlı yayında oyuncu eşi Şukran Ovalı ile evlenebilmek icin kapısında yattığını itiraf etti...
Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Instagram uzerinden yayınlanan bir canlı yayına konuk oldu ve eşi Şukran Ovalı hakkında carpıcı acıklamalarda bulundu. 2017’de Roma’da evlenen, 2018’de de kızları Mihran Ela’yı kucaklarına alan cift mutlu bir evlilik surduruyor. Ama Erkin’in anlattığına gore bu evlilik hic de oyle kolay olmamış.
caner-erkin-esi-sukran-ovali-ile-evlenebilmek-icin-kapisinda-yattigini-itiraf-etti-5ecfbcef5c0f3.jpg
“Beni cok reddetti” diyen unlu futbolcu, guzel oyuncuyu ikna edebilmek icin meğer cok uğraşmış: “Once beraber olmak, sonra evlenmek icin cok uğraştım. Kapısında yattım, sokağında gezdim. İnadım sayesinde ikna oldu.”

caner-erkin-esi-sukran-ovali-ile-evlenebilmek-icin-kapisinda-yattigini-itiraf-etti-5ecfbcef988d1.jpg

İLGİLİ HABERCaner Erkin, Şukran Ovalı'ya olan aşkını catıya yazdı