Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cağla Şıkel’den olen babası hakkında şaşırtan itiraf

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Armağan Cağlayan'ın YouTube kanalına konuk olan manken Cağla Şıkel, rahmetli babasının cok suratsız bir adam olduğunu hatta annesinin de eşi oldukten sonra yaşama sevinci bulduğunu soyledi. Ozel hayatı hakkında yaptığı samimi acıklamalarla dikkat ceken Cağla Şıkel, 3 sene once vefat eden babası hakkında bilinmeyenleri anlattı.
Cağla Şıkel şunları soyledi:
* Babam mali muşavirdi. 7 kardeşlerdi ve en yuzu asık olanı babamdı. Rahmetliye suratsız denmez ama gercekten cok suratsızdı.
* Cok zor gulen bir adamdı. Yapı olarak da eğlenceli ve şefkatli bir baba değildi.
* Annem ev hanımı, babam onu hicbir zaman calıştırmamış. Babam vefat ettikten sonra annem yaşama sevinci buldu.
cagla-sikel-den-olen-babasi-hakkinda-sasirtan-itiraf-5f8168b3b4209.jpeg
Cağla Şıkel ve annesi Asuman Hanım

“ANNEMİN BABAMI BU KADAR SEVDİĞİNİ BİLMİYORDUM”
Babasının ani olumuyle yıkıldığını soyleyen manken sozlerine şoyle devam etti:
* Tabii ki de babam olduğunde hepimiz yıkıldık, cok uzulduk. Cok ani bir olumdu.
* Ben annemin babamı o kadar cok sevdiğini hicbir zaman anlamamıştım. Meğer inanılmaz seviyormuş.
* Annem de sevgisini belli edemeyen biridir. Ama annem derinden hissettirir.
cagla-sikel-den-olen-babasi-hakkinda-sasirtan-itiraf-5f8168b3da8b6.jpg
Cağla Şıkel’in 59 yaşındaki babası Huseyin Şıkel, 2017 yılında Topkapı’daki ofisinde kalp krizinden hayatını kaybetmişti.

cagla-sikel-den-olen-babasi-hakkinda-sasirtan-itiraf-5f8168b40c794.jpg

İlginizi Cekebilir'Serenay'a cok ozendim'

Son guncelleme: 15:30 - 09.10.2020