Geçmişten günümüze Türkiye'nin en güzel mankenlerinden biri olarak anılan Çağla Şikel,ünlü modacı Hakan Akkaya'nın istanbul kongre merkezinde gerçekleştirdiği defilede boy gösterdi.Geçen yıllara rağmen şıklığından ve güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş olan güzel manken Çağla Şikel güzelliği ile adeta izleyenleri büyüledi.
Güzelliğine nazar değen ünlü manken az kalsın sahnede inanılmaz korkunç bir kazanın kurbanı olmaktan son anda kurtuldu.Defilenin yapıldığı podyumda ışıkları tutan demirlerden bir tanesi Şikel podyumda iken hemen arkasına düştü.
Ekli dosyayı görüntüle 55
Çok büyük bir kaza atlatan güzel manken Çağla Şikel üstteki fotoğrafını sosyla medyasında " Provada ben & Defilede ben " post'u ile paylaştı.
Güzelliğine nazar değen ünlü manken az kalsın sahnede inanılmaz korkunç bir kazanın kurbanı olmaktan son anda kurtuldu.Defilenin yapıldığı podyumda ışıkları tutan demirlerden bir tanesi Şikel podyumda iken hemen arkasına düştü.
Ekli dosyayı görüntüle 55
Çok büyük bir kaza atlatan güzel manken Çağla Şikel üstteki fotoğrafını sosyla medyasında " Provada ben & Defilede ben " post'u ile paylaştı.