Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Cağatay Ulusoy yeni yaşını sevenleriyle birlikte kutladı . 30 yaşına giren Ulusoy, sosyal medya sayfasından yayınladığı fotoğrafında yeni imajıyla dikkat cekti. Yeni projesiyle sevenlerinin karşısına cıkmaya hazırlanan oyuncu Cağatay Ulusoy 30 yaşına girdi. Doğum gunu pastasıyla cekilen bir goruntusunu paylaşan Ulusoy, yeni imajıyla dikkat cekti. Saclarını uzatan ve sakallarını tamamen kesen oyuncu sadece bıyık bırakmayı tercih etti.
“YAPTIĞINIZ İYİLİKLERE VESİLE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”
Ulusoy Instagram sayfasından yaptığı doğum gunu paylaşımına “Yaptığınız iyiliklere vesile olmanın mutluluğunu yaşıyorum yeni yaşımda. Bu mumu uflerken guzel kalplerinizin hep iyilikle ,mutlulukla karşılaşacağı bir hayat diliyorum sizlere. Butun hediyeleriniz ve iyi dilekleriniz icin cok teşekkur ederim” notunu yazdı.
İLGİLİ HABERCağatay Ulusoy'dan mutfakta suşi şov
Son guncelleme: 09:43 - 24.09.2020
“YAPTIĞINIZ İYİLİKLERE VESİLE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”
Ulusoy Instagram sayfasından yaptığı doğum gunu paylaşımına “Yaptığınız iyiliklere vesile olmanın mutluluğunu yaşıyorum yeni yaşımda. Bu mumu uflerken guzel kalplerinizin hep iyilikle ,mutlulukla karşılaşacağı bir hayat diliyorum sizlere. Butun hediyeleriniz ve iyi dilekleriniz icin cok teşekkur ederim” notunu yazdı.
İLGİLİ HABERCağatay Ulusoy'dan mutfakta suşi şov
Son guncelleme: 09:43 - 24.09.2020