Sevgili magazin takipçileri ve burç tutkunları, son günlerde sosyal medyanın ve kahve sohbetlerinin bir numaralı konusu ne dersiniz? Elbette ki o meşhur "Burcunuza göre yüzde kaç çekici, yüzde kaç iticisiniz?" testi! Ünlülerin bile bu testin sonuçlarını paylaşıp kendileriyle yüzleştiği, kimi zaman "evet yaa tam ben!" nidalarıyla onayladığı, kimi zaman ise "yok artık bu kadar da değil!" diye isyan ettiği bu eğlenceli analiz, gündemimize bomba gibi düştü. Herkesin kendini bir aynada daha görme isteğiyle koşa koşa baktığı bu oranlar, acaba gerçekten karakterimizin gizli köşelerine ışık tutuyor mu, yoksa sadece keyifli bir geyikten mi ibaret?
Malumunuz, burçlar kişiliğimiz üzerinde derin etkiler bırakabiliyor; bunu hepimiz az çok tecrübe etmişizdir. Kimi burçlar doğal bir cazibe, etrafındakileri mıknatıs gibi çeken bir enerji yayarken, kimilerinin ise belirli inatçı tavırları, bazen fazla keskin dilleri veya "duvar örme" potansiyelleri yüzünden istemeden de olsa insanları uzaklaştırabildiği konuşuluyor. Elbette bu tamamen mizahi ve astrolojik gözlemlere dayanan bir durum ama kabul edelim, insan dönüp bir kendini sorgulamadan edemiyor! "Acaba benim hangi özelliğim başkalarına çekici geliyor, hangisi potansiyel bir kırmızı bayrak olabilir?" diye aynaya bakıp minik bir iç hesaplaşmaya girmeyen yoktur herhalde. Özellikle de o iddialı "çekicilik yüzdesi"ni gördüğünüzde, "Vay be!" diyenleri de, "Ben daha fazlayım!" diye içinden geçirenleri de duyar gibiyiz!
Biz de editör masasında bu konuyu uzun uzun tartıştık, hatta kendi burçlarımızın sonuçlarını görüp kahkahalara boğulduk! Bu testin detaylarına ve burçların hangi özelliklerinin çekici, hangi özelliklerinin itici bulunduğuna dair tüm merak ettiklerinizi web sitemizde bulabilirsiniz. Bakalım sizin burcunuz için tablo ne söylüyor, kendinizi yüzde kaç çekici, yüzde kaç itici bulacaksınız? Unutmayın, önemli olan kendimizi tanımak ve sevmek! Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!