Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Burcu Ozberk: Evlenmeden anne olabilirim

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
burcu-ozberk-evlenmeden-anne-olabilirim.jpeg

Unlulerin sohbet odalarında kendilerini cok rahat hissedip her konuda fikir belirttiği Club House uygulaması sosyal medyada cok populer. Ekranın aranan yuzlerinden Burcu Ozberk de onceki gun katıldığı bir sohbette soyledikleriyle gundem oldu.
Anne olmak icin evlenmesine gerek olmadığını ifade eden Ozberk, şunları soyledi:
“Belli bir yaştan sonra cocuk sahibi olamıyoruz. Ben de 31 yaşındayım. Evlenmeyi de duşunmuyorum ama kendime guvenirsem babasız bir cocuğu dunyaya getirebilirim. Bu yuzden de yumurtalıklarımı dondurmayı duşunuyorum.”
Gecen haftalarda işletmeci Murat Kazancıoğlu ile adı aşk dedikodularına karışan Ozberk, “Murat benim arkadaşım. Hayatımda biri olduğu zaman saklamam, paylaşırım” acıklamasını yapmıştı.
burcu-ozberk-evlenmeden-anne-olabilirim-601aba0c463d7.jpeg
Murat Kazancıoğlu-Burcu Ozberk

Burcu Ozberk daha once verdiği bir roportajda da “Cok duşunmeden konuşurum. Aklıma ilk geleni direkt soylerim ama bu durum ikili ilişkilerde bazen sorun oluyor” demişti.
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur