Magazin Editor
Magazin Habercisi
Burcu Esmersoy, unlu bir moda dergisine verdiği roportajda ilginc acıklamalar yaptı. İlk başlarda corona virusunun ciddiyetini anlamadığını belirten Esmersoy "Futursuzca Miami’ye, Superbowl finaline gittim. Hic tanımadığım İspanyol bir aileyle sarmaş dolaş şampiyonluk kutladığıma gore, olayı pek anlayamamıştım sanırım" dedi... Esmersoy'un bu acıklaması akıllara Şeyma Subaşı'nın "İki hafta oncesine kadar bunun ne kadar ciddi olduğunu fark etmeyen bendim biliyorum" acıklamasını getirdi. Unlu sunucu Burcu Esmersoy, Marie Claire dergisinin yeni sayısına kapak oldu. Dergi icin kendi evinde online cekim yapan Esmersoy, pandemi ilan edilmeden once koronavirus salgınının ciddiyetini anlamadığını itiraf etti: “En başlarda olayın ciddiyetini cok iyi anlayamayan gruptanım. Yani daha pandemi ilan edilmeden hemen once seyahatlerime devam ediyordum. En son futursuzca Miami'ye, Superbowl finaline gittim. Hic tanımadığım İspanyol bir aileyle sarmaş dolaş şampiyonluk kutladığıma gore, olayı pek anlayamamıştım sanırım.”
“Sonra bir şok dalgası vurdu bana” diyen unlu sunucu olayın ciddiyetini farkettiğinde yaşadıklarını da anlattı: “İtalya'dan acayip rakamlar gelmeye başladı. Orada yaşayan arkadaşlarımla konuştuğumda bana; “Biz dort haftadır karantinadayız” dediklerindeki şaşkınlığımla birlikte, kendime kızma donemine de giriş yaptım boylece. Kendi karantina donemimi başlattım. Şu anda 48'inci gundeyim. Pollyanna tavrımla, mayıs başında işe başlarız sanıyordum. Ancak bu dunyada tek başımıza yaşamıyoruz tabii, onu hesaba katmamışım. Zaten matematiğim de hep kotuydu.” Esmersoy pandemi ile ilgili kızgınlığını da şu sozlerle dile getirdi: “Yarasa corbasının kendisine kızgınım. Yani icen, satan, yapan değil. Olayın kendisine garip bir kızgınlık…”
Burcu Esmersoy, 1 Haziran’a ucağa binip seyahate cıkabileceğini de sozlerine ekledi: “Şu anda aklıselim bir insan ve o tatlı pozitif teyze hÂlimle 1 Haziran civarı ucağa binerim gibi hissediyorum ama o ucak nereye gider, onu bilmiyorum. Anlayacağın calışmayı ve seyahat etmeyi cok ozledim. En cok da arkadaşlarıma sarılmayı…”
Son guncelleme: 13:01 - 06.05.2020
“Sonra bir şok dalgası vurdu bana” diyen unlu sunucu olayın ciddiyetini farkettiğinde yaşadıklarını da anlattı: “İtalya'dan acayip rakamlar gelmeye başladı. Orada yaşayan arkadaşlarımla konuştuğumda bana; “Biz dort haftadır karantinadayız” dediklerindeki şaşkınlığımla birlikte, kendime kızma donemine de giriş yaptım boylece. Kendi karantina donemimi başlattım. Şu anda 48'inci gundeyim. Pollyanna tavrımla, mayıs başında işe başlarız sanıyordum. Ancak bu dunyada tek başımıza yaşamıyoruz tabii, onu hesaba katmamışım. Zaten matematiğim de hep kotuydu.” Esmersoy pandemi ile ilgili kızgınlığını da şu sozlerle dile getirdi: “Yarasa corbasının kendisine kızgınım. Yani icen, satan, yapan değil. Olayın kendisine garip bir kızgınlık…”
Burcu Esmersoy, 1 Haziran’a ucağa binip seyahate cıkabileceğini de sozlerine ekledi: “Şu anda aklıselim bir insan ve o tatlı pozitif teyze hÂlimle 1 Haziran civarı ucağa binerim gibi hissediyorum ama o ucak nereye gider, onu bilmiyorum. Anlayacağın calışmayı ve seyahat etmeyi cok ozledim. En cok da arkadaşlarıma sarılmayı…”