Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Burcu Biricik: Kucuk botokslarım var, estetiğim yok

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
burcu-biricik-kucuk-botokslarim-var-estetigim-yok.jpeg

Oyuncu Burcu Biricik, YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ programına katıldı ve estetikle ilgili birbirinden samimi acıklamalarda bulundu.
“31 yaşımdayım, ama son zamanlarda yaşlandığımı duşunuyorum. Bir yıldır pijamayla ve makyajsız geziyorum, ondandır belki” diyen Birick, “Kucuk botokslarım var, estetiğim yok. Şu sıralar goz kapağıma taktım. Ekranda kendimi gorunce, anladım. İyi bir doktor arıyorum” ifadesini kullandı.
Pandemi doneminde daha fazla yemeğe başladığını soyleyen Birick, “Yiyelim, icelim, yapacak bir şey yok” şeklinde konuştu.
burcu-biricik-kucuk-botokslarim-var-estetigim-yok-5ff1af442ab36.jpeg
Unlu oyuncunun acıklamalarından satır başları şoyle:
“Kufur ediyorum, seviyorum da. Enerjisi guzel. Zamanlaması cok muhim. Haddini bilerek, kime ne kufur edeceğini bilmek onemli. Kuralları var, uyduğun takdirde yapıştır gitsin.”
“Batıl inancım var. Nazardan korkarım, dilimi ısırır, kulağımı ceker, kıcımı kaşırım.”
“Patavatsızlık derecesinde konuşkanım. Arkadaşlarımı kontrol altına almaya calışırım.”
“Tuvalet kağıtlarına takıntılıyım. Mutlaka dışa donuk olmalı. Misafirlikte bile duzeltirim.”
“Uzak Doğu'da kurbağa yedim ama sevmedim.”
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur