Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Burcin Terzioğlu’nun ‘Susmuyoruz’ mesajı gundem oldu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu ve menajer arasında gecen olayların anlatıldığı 'Menajerimi Ara' dizisinin dun akşamki bolumune konuk oyuncu olarak katılan Burcin Terzioğlu'nun kadına şiddet ve tacize karşı 'Susmayacağız' konuşması sosyal medyaya damga vurdu. Her bolumde farklı bir unlunun konuk olduğu ‘Menajerimi Ara’ dizisinin son konuklarından biri de oyuncu Burcin Terzioğlu idi.
Oyunculuk performansıyla herkesi kendine hayran bırakan ve dizide gercek kimliğiyle oynayan Terzioğlu, rol gereği bir erkeğin sozlu tacizine maruz kaldı. Tacize karşı susmayan Terzioğlu, konuşmasıyla kadınların sesi oldu.
“SESİMİZİ CIKARIYORUZ”
Terzioğlu’nun konuk olduğu bolumde hikaye gereği İstanbul Film Festivali’ni sunarken sahne arkasında başından gecen taciz olayı ustune yaptığı konuşmada “Sponsorumla konuşma yapıyordum ama sonra anladım ki aklından cok başka şeyler geciyormuş. Bir de utanmadan karşıma gecip ‘sen beni yanlış anladın’ dedi. Ben kimseyi yanlış anlamadım, biz kadınlar olarak kimseyi yanlış anlamıyoruz. Bizlere yonelik yapılan o cirkin davranışları, mobingleri, tacizleri yanlış anlamıyoruz. Sesimizi cıkarıyoruz. Cunku biz susarsak bu tacizci zihniyet bitmeyecek. O yuzden sesimizi cıkarıyoruz. Biz buradayız, işimizdeyiz, gucumuzdeyiz ve susmuyoruz” dedi.
TWITTER’DA TT OLDU
Terzioğlu’nun milyonlarca kadının sesi olduğu konuşma sosyal medyada da buyuk ilgi gordu. Twitter’da TT olan Terzioğlu icin “Boyle sahnelerde cok mutlu oluyorum, sesini duyuramayan kadınlara umut oluyor”, “Mukemmel bir kadın, mukemmel bir oyunculuk”, “Gozlerimi doldurdun” ve “Harika bir sahneydi” yorumları yapıldı.
burcin-terzioglu-nun-susmuyoruz-mesaji-gundem-oldu-5f87e9e2e0f1c.jpg

İlginizi CekebilirTurkiye'nin bircok ilinde kadınlar 'İstanbul Sozleşmesi uygulansın' dedi

burcin-terzioglu-nun-susmuyoruz-mesaji-gundem-oldu-5f87e9e32a63c.jpg

İlginizi CekebilirReese Witherspoon'dan taciz itirafı: 'İş bulabilmem icin sesimi cıkarmamam soylendi'

burcin-terzioglu-nun-susmuyoruz-mesaji-gundem-oldu-5f87e9e370f29.jpg

İlginizi CekebilirJennifer Lopez'den taciz itirafı

Son guncelleme: 12:00 - 14.10.2020