Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş’ın Avrupa kupalarının köklü ekiplerinden Marsilya karşısında aldığı farklı galibiyetin büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Yiğit, takımın oyunuyla kendisine 2015-2017 yılları arasındaki dönemi hatırlattığını söyledi.“Rahat yeneriz dedik ve rahat yendik”Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ın kazanacağına inandıklarını ifade eden Veli Yiğit, siyah-beyazlı takımın bu güveni boşa çıkarmadığını belirtti:“Yürekten gurur duyuyorum, öncelikli olarak onu söyleyeyim. Çünkü Fransızların Avrupa kupalarına katılan bir devini, maç öncesinde ‘Rahat yeneriz’ dedik ve rahat yendik.”Bu düşünceyi maçtan önce dile getirebilmenin ve karşılaşmanın ardından haklı çıkmanın önemine dikkat çeken Yiğit, şöyle devam etti:“Bunu söyleyebilmek çok değerli. Maç öncesinde bu kadar güvenebilmek ve haklı çıkabilmek çok değerli.”“Bütün Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum”Marsilya galibiyetinde emeği bulunan herkese teşekkür eden Veli Yiğit; futbolcuları, oynanan futbolu, taraftarları ve siyah-beyazlı camianın tamamını kutladı:“Bu anlamda Beşiktaş’a, futbolculara, oynadığı futbola, taraftara ve bütün camiaya teşekkür ederim.”“2015-2017 arasındaki kokuyu alıyorum”Beşiktaş’ın ortaya koyduğu futbolun kendisine kulübün başarılı dönemlerinden birini hatırlattığını söyleyen Yiğit, siyah-beyazlı takımda yeniden aynı havanın oluştuğunu ifade etti:“Ben buram buram 2015-2017 arasındaki kokuyu alıyorum Beşiktaş’ta. Çok net.”Takımın sahadaki futbolu ve coşkusunun bu benzerliği güçlendirdiğini belirten Yiğit, özellikle tribünlerdeki atmosferi öne çıkardı.“Son düdüğe kadar tezahürat devam etti”Beşiktaş taraftarının maç boyunca desteğini hiç azaltmadığını vurgulayan Veli Yiğit, siyah-beyazlı tribünlerin oluşturduğu coşkuyu şu sözlerle anlattı:“Oynadığı futbol, coşku, tribünlerdeki son düdüğe kadar ara vermeden devam eden coşkulu tezahürat… Bir desibel aşağı düşmez misin ya? Hiç mi bırakmazsın tezahürat yapmayı? Muazzam bu anlamda.”“Beşiktaşlılar çok mutlu ve öz güvenli”Marsilya galibiyetinin yalnızca takımın değil, bütün camianın havasını değiştirdiğini belirten Yiğit, Beşiktaş taraftarının yeniden gurur ve öz güven kazandığını söyledi:“Çok net; Beşiktaşlılar dışarıda yürürken bile, sabah uyandıklarında bile hakikaten çok mutlular, çok öz güvenliler, çok gururlular.”Beşiktaş’ın sezon başlangıcına dikkat çektiSiyah-beyazlıların sezonun ilk bölümünde ortaya koyduğu performansı rakamlarla da değerlendiren Veli Yiğit, şu ifadeleri kullandı:“24 gol attılar. Beşiktaş bu sezon resmî müsabakalarda 12 maç oynadı, 10 galibiyet aldı. Kadıköy’de kazandı, üç eleme turu geçti, Fransız devine dört gol attı.”Yiğit, Beşiktaş’ın oyunuyla ve camiada oluşturduğu güçlü havayla sezona damga vuran takımlardan biri olduğunu belirterek sözlerini şöyle tamamladı:“Buram buram bu sezon moda, siyah-beyaz gibi kokuyor.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026