Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Burak Sevinc evli mi eşi Şirin Kılavuz kimdir?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
[h=2]TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi ile yeniden ekranlara donen başarılı oyuncu Burak Sevinc hayatı ile merak konusu oldu. 35 yaşında olan Burak Sevinc aslen Zonguldaklı ve 2015 yılında beri Şirin Kılavuz ile evli. Peki Burak Sevinc dizileri hangisi?[/h] Abone ol Kırmızı Oda farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile hem sosyal medyanın hem de seyircinin gundeminde. Kırmızı Oda oyuncularından biri olan Burak Sevinc'in hayatı da merak konusu oldu. Peki 35 yaşındaki Burak Sevinc kimdir, eşi Şirin Kılavuz kimdir ve hangi dizilerde rol aldı?
Burak Sevinc kimdir: Burak Sevinc, 1 Nisan 1985 yılında İstanbul’da dunyaya gelmiştir. Aslen Zonguldak’lıdır. Yıldız Teknik Universitesi Muzik ve Sahne Sanatları bolumunden mezundur. 2012 yılında rol aldığı Babam İcin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Burak Sevinc kanun, ud, keman ve gitar calıyor. Bir donem Enbe Orkestrası'nda profesyonel olarak muzisyenlik yapmıştır.
burak-sevinc-evli-mi-esi-sirin-kilavuz-kimdir-5f678b41f24b0.jpg

Yalan Dunya, Merhaba Hayat, Ben Onu Cok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu ve Evli ve Ofkeli dizilerinde rol alan Burak Sevinc, şimdilerde TV 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde oynuyor. Burak Sevinc, 1.88 metre boyunda, 80 kilo ve Koc burcudur.

Burak Sevinc’in rol aldığı diziler ve filmler:
2019 – Leke (Cem) (TV Dizisi)
2017 – Soz (Fethi) (TV Dizisi)
2017 – Mahalle (Sinema Filmi)
2016 – Donerse Senindir (Sinema Filmi)
2016 – Altınsoylar (Oğuz) (TV Dizisi)
2015 – Evli ve Ofkeli (Cihan) (TV Dizisi)
2013 – Ben Onu Cok Sevdim (Hasan) (TV Dizisi)
2013-2015 – Kurtlar Vadisi Pusu (Timur) (TV Dizisi)
2013 – Merhaba Hayat (TV Dizisi)
2012 – Yol Ayrımı (Yusuf) (TV Dizisi)
2012 – Babam İcin (TV Dizisi)