Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

'Bunlar normal şeyler'

Hürrem

Member
Katılım
25 Ağu 2019
Mesajlar
55
Fahriye Evcen’in doğum kilosunu veremediği için eleştirilmesine Neslihan Atagül, “Bunlar normal şeyler. İnsanların üzerine bu kadar gitmeye gerek yok” diyerek, destek oldu.

5d6224a5554281024017dc09.jpg


Neslihan Atagül, dört ay önce oğlu Karan’ı kucağına alan Fahriye Evcen’in doğum kilosunu veremediği için eleştirilmesine, tepki gösterdi. Oyuncu, “Hayat bu... Bunlar normal şeyler. İnsanların üzerine bu kadar gitmeye gerek yok” dedi. Güzel bir tatil dönemi geçirdiğini belirten Atagül, “Keyfimiz gayet yerinde. Öyle arada sırada ağaca tırmanıyoruz. Meyve topluyoruz. Güzel” diye konuştu. ‘Sefirin Kızı’ dizisinde Engin Akyürek’le kamera karşısına geçecek oyuncu, “Heyecanlıyız. Projenin detaylarıyla ilgili bir şey söylemeyim ama kısmetse güzel olacak” açıklamasını yaptı.