Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Buna tarihi anlatmamışlar :)”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
“Böyle büyük konuşmaları sevmiyorum”Emre Zabunoğlu, Archie Brown’un sözlerini aktararak, “Beşiktaş taraftarına mesaj gönderiyorum. Kadıköy’e hoş geldiniz, umarım hazırsınızdır.” dedi.Bu sözler üzerine Emre Bol, “Vay anasını! Bravo. Ha? Oğlum bak, böyle büyük konuşmaları sevmiyorum ben maç önü.” ifadelerini kullandı.Zabunoğlu ise sözleri beğendiğini belirterek, “Güzel olmuş. Ben bu açıklamayı çok beğendim.” dedi.Ardından Brown’un sözlerini yeniden okuyan Zabunoğlu, “Beşiktaş taraftarına mesaj gönderiyorum. Kadıköy’e hoş geldiniz, umarım hazırsınızdır.” demiş.” ifadelerini kullandı.Ümit Karan’dan Kadıköy hatırlatmasıÜmit Karan ise Brown’un bu sözleri söylemeden önce Kadıköy’de yaşananları araştırması gerektiğini belirterek, “Okumasa, tarihi araştırsa da iyi olurdu bu. Kadıköy’de nelerin olduğunu bir anlatsalardı ona...” dedi.Emre Bol da Beşiktaş’ın geçmişte Kadıköy’de aldığı galibiyetlere dikkat çekerek, “Ya 10 kişi yendi, 9 kişi yendi, kalecisiz yendi bak... Bunları söylemeyin oğlum bak neticede getirin yani. Keşke bunu söylemeseydiniz ya!” ifadelerini kullandı.Ümit Karan, Brown’un Beşiktaş taraftarına yaptığı çağrının karşılıklı bir rekabete dönüşebileceğini belirterek, “Bu Archie Brown da anlatmak istemiştir. Sen Kadıköy’e çağırdın ya Beşiktaş seyircisini, ulan sen de Beşiktaş Stadı’na gideceksin.” diye konuştu.“Rakibi gaza getiren şeylerdir”Emre Bol ise Brown’un sözlerinin kötü niyetli olmadığını ancak rakibi motive edebileceğini söyledi.Bol, “Ya kötü bir şey söylememiş ki. Ya bak, ‘Umarım hazırsınızdır...’ Kapışma olacaksa böyle olsun. Ha tamam, kötü bir şey söylememiş ama bak bu tip şeyler rakibi gaza getiren şeylerdir.” dedi.Sözlerinin devamında Bol, Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesinde bu ifadelerin oyuncular üzerinde motivasyon unsuru olarak kullanılabileceğini belirterek şunları söyledi:“Şimdi inan bak tabii ki Icardi, Fenerbahçe öncesi taktik, teknik şunu bunu yapacak. Bir de diyecek, bak diyecek, size Archie Brown da demiş; ‘Gidin, yenin de şuna bir gösterin, hazır mıyız, değil miyiz falan.’ Bunu demezse ben adamı değiştiririm. Ben olsam derim. Sen demez misin?”“Hoş bulduk” paylaşımıEmre Zabunoğlu ise Beşiktaş’ın Kadıköy’de Fenerbahçe’den puan alması halinde yapacağı paylaşımı şimdiden hazırladığını söyledi.Zabunoğlu, “Ben Beşiktaş puan alsa ‘Hoş bulduk’ falan, öyle bir paylaşım...” derken, Emre Bol araya girerek, “Bak! Sen paylaşımı bile yaptın!” ifadelerini kullandı.Zabunoğlu ise, “Yaptım, şimdiden yaptım. ‘Hoş bulduk’ diye...” dedi.Emre Bol’un “Hazır mıymışız filan...” sözleri üzerine Zabunoğlu, “Hazırdık” falan diye.” ifadelerini kullandı.Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026