Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

''Bugünden itibaren hepimizin ortak hedefi Beşiktaş’ın başarısı olmalıdır.''

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Divan Kurulu Başkanımız Ahmet Ürkmezgil, mazbata töreninde şunları söyledi:“Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiğimiz Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantımızın ardından, Sayın Başkan Serdal Adalı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin mazbatalarını teslim etmek üzere bir araya geldik.Öncelikle, Genel Kurulumuzun iradesiyle Beşiktaşımızı yönetme sorumluluğunu bir kez daha üstlenen Sayın Serdal Adalı’yı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi gönülden tebrik ediyor, yeni görev dönemlerinin camiamız için hayırlı olmasını diliyorum. Beşiktaş büyük bir camiadır. Bu büyük camianın en önemli gücü de kongre üyelerimizin iradesi ve Beşiktaşlıların ortak değerler etrafında kenetlenebilmesidir.Artık önümüzde yeni bir dönem var. Ben inanıyorum ki Olağanüstü Seçimli Genel Kurulların, seçimlerin ve yönetim değişikliklerinin konuşulduğu dönem artık geride kalmalıdır. Beşiktaşımızın bundan sonra ihtiyacı olan şey; istikrar, huzur, birlik ve başarıdır. Başkanımız Sayın Serdal Adalı ve Yönetim Kurulumuzun, önlerindeki dönemde bu istikrarı sağlayacağına ve Beşiktaşımızı sportif ve mali anlamda daha güçlü bir noktaya taşıyacağına dair hiçbir şüphem yoktur. Ancak bu inancı hep birlikte gerçeğe dönüştürmek zorundayız.Bugünden itibaren hepimizin ortak hedefi Beşiktaş’ın başarısı olmalıdır. Yönetimimizin de camiamızın bu beklentisini karşılayacak şekilde, kararlılıkla, şeffaflıkla ve birlik içerisinde çalışacağına inanıyorum. Çünkü artık seçimleri değil, başarıları konuşma zamanıdır. Artık Beşiktaşımızın enerjisini kendi iç meselelerine değil, sahadaki ve gelecekteki hedeflerine yöneltme zamanıdır.Sayın Başkanımız ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerimizden beklentimiz; Beşiktaş’ın ihtiyaç duyduğu huzur ve istikrar ortamını oluşturarak, camiamızı ortak hedefler etrafında bir araya getirmeleridir. Divan Başkanlık Kurulu olarak bizler de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Beşiktaşımızın ortak menfaatlerini gözeterek, yapıcı ve bütünleştirici bir anlayışla görevimizi sürdüreceğiz.Yeni görev döneminizin Beşiktaşımıza başarı, huzur, birlik ve istikrar getirmesini diliyorum. Başkanımız Sayın Serdal Adalı başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize görevlerinde başarılar diliyor, mazbatalarının camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun. Yaşasın Beşiktaş.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026