Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş sahasında Konyaspor'a 1-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.Oğuzhan Özyakup maç sonrası Brom Fc youtube kanalında Beşiktaş'a dair görüşlerini paylaştı.İşte Oğuzhan Özyakup'un görüşleri:BEŞİKTAŞ'IN YAZ TRANSFER DÖNEMİNİ ÇOK ÇOK İYİ GEÇİRMESİ GEREKİYOROğuzhan Özyakup: ‘’Beşiktaş’ın yaz dönemini çok çok iyi geçirmesi gerekiyor. Hem yaz kampını hem de yaz transfer dönemini inanılmaz iyi geçirmesi lazım. Yoksa bu takımdan seneye de hiç bir şey olmaz, o kadar net!''ŞÖYLE BİR MAÇTAN SONRA HAKEM FALAN KONUŞMAMOğuzhan Özyakup: ‘’Kupada yarı finaldesin, tek maç Konyaspor’la kendi evinde, seyircinin önünde oynuyorsun. Takım olarak daha ne kadar avantajlı bir durumda olmak istiyorsun? Ben onu anlamadım.Şöyle bir maçtan sonra ben hakem falan konuşmam, hakemlik hiç bir şey yok.Beşiktaş taraftarı finali görmeyi hak ediyordu.Ama ben bu takımdan zaten çok fazla bir şey beklemiyordum. Açıkçası kupayı bırak, takımın finale çıkacağını bile beklemiyordum; çünkü bu takım uzun zamandır çok iddialı bir oyun oynayamıyordu.”duhuliye.com