Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Bu Sene O Sene Olabilir”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Beşiktaş’ın bu sezonki şampiyonluk yarışına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.Siyah-beyazlıların bu sezon şampiyonluk hedefinde sonuna kadar mücadele edebileceğini belirten Çakar, Beşiktaş için umutlu konuştu.“Bu sene o sene olabilir”Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışındaki durumunu değerlendiren Ahmet Çakar, “Beşiktaş için bu sene o sene olabilir. Hatta devam ediyorum. İnşallah da sonuna kadar...” ifadelerini kullandı.Çakar, Beşiktaş’ın şampiyon olmasını doğrudan dilemesinin hakem kökenli olması nedeniyle kendisine yakışmayacağını belirterek, siyah-beyazlıların yarışın sonuna kadar içinde kalmasını temenni etti.“Sonuna kadar kovalasınlar”Ahmet Çakar sözlerini, “Bana yakışmaz inşallah Beşiktaş şampiyon olsun demek. Bana yakışmaz. Ben hakem kökenliyim ama sonuna kadar kovalasınlar” diyerek tamamladı.Duhuliye.com