Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Bu Rehavet Tehlikeli, 6-7 Takviye Şart!"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısında aldığı 3 puanı değerlendiren Serdar Sarıdağ, galibiyete rağmen sergilenen futbola ve takıma eleştirilerde bulundu. Serdar Sarıdağ, özellikle transfer yönetimi ve sosyal medya operasyonları konusunda yönetimi uyardı."Golleri Beğendim, Oyunu Beğenmedim"Kasımpaşa galibiyetinin ardından oyuncuların performansını masaya yatıran Sarıdağ, takımdaki ciddiyetsizliğe dikkat çekti:"Beşiktaş'ın bugünkü gollerini çok beğendim ama oyunu beğenmedim. Bazı oyuncularda lakayıtlık gördüm, başta Olaitan... 'Biz olduk, bu iş bitti' havası var ama böyle bir şey yok. Kasımpaşa büyük sıkıntılar çıkarabilirdi, maçı Orkun ve Oh gibi isimlerin bireysel kalitesi kurtardı."Orkun Kökçü'nün Bonservis Değeri KatlanıyorOrkun Kökçü’nün takıma kattığı değerin altını çizen Sarıdağ, oyuncuya yönelik eleştirilere tepki gösterdi:"Orkun Kökçü’nün bonservisi çok feci bir seviyeye doğru gidiyor. Adam gelir gelmez çatır çatır gollerini atıyor. 'Kaptan olamaz, topçu değil' diyenlerin futbolla ilişiğini kesmesi lazım. Orkun ve Oh, Beşiktaş’a aidiyet duygusu getiren isimler."Yönetime "Transfer Sızıntısı" UyarısıGelecek sezon planlaması hakkında Serdar Adalı ve yönetime seslenen Sarıdağ, haberlerin gizli tutulması gerektiğini savundu:"Bazı haberlerin sızması size zarar verecek. Transfer haberleri böyle çarşaf gibi yayıldığı sürece rakipler işinizi bozar. Yaz transfer dönemi Beşiktaş için çok kritik; ilk 11 seviyesinde en az 6-7 net oyuncu alınmalı.""Büyük Maçta Heyecan Yapmayacak İsimler Lazım"Beşiktaş’ın şampiyonluk yolunda "nokta atışı" isimlere ihtiyacı olduğunu belirten Sarıdağ, şu ifadeleri kullandı:"Senin ilk 11'inde 4 tane oyuncu derbide heyecan yapmayacak. Mario Gomez, Icardi, Osimhen veya Lewandowski tarzı 'çerçeveci' ve tecrübeli liderler şart. Kadro derinliği hala zayıf, yedek kulübesinin güçlenmesi gerekiyor."Derbi Dönüm Noktası OlabilirMilli ara sonrası Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisinin önemine değinen Sarıdağ, "O maçı almanız halinde Beşiktaş'ta çok şey değişir. Eğer üçüncülük hedefleniyorsa rakipleri deplasmanda yenmek zorundasınız," diyerek camiaya hedef gösterdi.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..