Magazin Editor
Magazin Habercisi
A Milli Takımımız, 2026 Dünya Kupası D grubu ilk maçında Avustralya'ya 2-0 mağlup oldu.Nihat Kahveci ve Nebil Evren, Kontraspor'da maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.BEKLENİLEN OYUNUN B'SİNİ OYNAMADIK!Nihat Kahveci: “Biz nasıl buraya geldiysek beklenilen oyunun B’sini oynayamadık. O yüzden üzgünüm, o yüzden bir sonraki maçlar adına biraz umutsuzum. Kötü yenildik, kötü goller yiyerek yenildik.” 47 YAŞINDAYIM, 8 ŞUT ATSAM BİRİNİ GOL YAPARIM!Nihat Kahveci: “Arda kalitesinde bir oyuncu 8 tane şut atıyorsa bundan birisi gol olmalı. Ben 47 yaşıma geldim sabaha kadar uyumadım burada 8 şut atayım birini gol yaparım.”BU KADAR KÖTÜ OYNANMAZ!Nihat Kahveci: “21 topla buluşma 6 isabetli pas insanlardaki hissiyat Avustralya Milli Takımından oynayan bir Kerem Aktürkoğlu. Bu kadar kötü oynanmaz.''BİRAZ HAREKETLENİN DİYE BAĞIRDI!Nebil Evren: “Maçı anlatan bizim adımıza bir ses diyeyim şuydu galiba tribünler o an sessizde 15.dakikada AbdÜlkerim’in sesini duyduk top ayağına geldi pas verdikten sonra sinirlendi ‘Biraz hareketlenin lan’ diye sinirlendi.” MONTELLA SINIFTA KALDI!Nihat Kahveci: ‘’Montella; dakika 81, maç 2-0 olmuş, İsmail ile Zeki çıkıyor, Mert ile Salih giriyor, hocanın sınıfta kaldığı andır bende abi!''NEDEN SÜREKLİ ORTA KESİYORUZ?Nihat Kahveci: ‘’Sahanın içinde Shaquille O'Neal varken Kerem Aktürkoğlu'na hava topu kesiyoruz 7 kere, 15 kere! Souttar, maçın oyuncusu ya!''SÜRE ALMAMASI AKIL ALIR GİBİ DEĞİL!Nihat Kahveci: ‘’Can Uzun; dene abi onu da dene! Bu kadar açamamışlar varken bu çocuk bir de açabileceğini gösterdi Kuzey Makedonya maçında.''Nebil Evren: ‘’Bu maçta süre almaması, akıl alır gibi değil yani…''ÇOK YAVAŞ OYNADIKNebil Evren: ‘’Gerçekten net pozisyonumuz, bir tane var. Zeki'nin pozisyonuna bile net denemez. Çok yavaş oynadık.''PARAGUAY MAÇI FİNAL HALİNE GELDİNihat Kahveci: ‘’Bugünkü oyundan sonra Paraguay maçı artık finalin finali oldu. O maç kolay olmayacak. Bazen zor kolay, kolay da zor oluyor.''duhuliye.com